Medellin 2007.08.19. 20:42

Babázás

Hi!

Kezdem megint a panaszkodással: ma éjszaka is ugyanaz volt, mint tegnap. Talán annyi különbséggel, hogy nem fél óránként kelt fel éjfélig, de kétszer minimum! És ma még korábban, 1/4 1-kor kelt fel először enni! És ma éjszaka is kétszer evett! És megint felkelt a kettő között is. És sírt. Az a gond, hogy valami miatt nem akar hason aludni, és megfordul. De akkor kiesik a cumi a szájából, leesik róla a takaró (vagy pont belegabalyodik), véletlenül belecsap a csörgős játékába, vagy nekikoccan a rácsnak... Tehát mindegy mi történik, a fordulásra mindenképp felkel! Márpedig megfordul! Cserébe nem tud a hátán elaludni. Ma is próbáltam már úgy altatni, de nem lehet. Be sem csukja a szemét, hanem álmosan nézelődik, a cumi vagy kiesik, vagy kiszedi, stb. stb, aztán jön a sírás. Ma annyival vagyunk ügyesebbek, hogy nem forult meg teljesen, csak az oldalára (tovább nem tudott az ágy szélétől), és sikerült az oldalán elaltatnom. Az egyik játékát ott fogta az arca előtt közben, ami megakadályozta, hogy kiessen a cumi:))) Mármint csak az egyik kezével fogta a játékot, a másikkal az én ujjamat szorította:) És ugyanúgy fogta tovább, miután elaludt:))) Csak így már könnyebb volt kiszabadulnom, az ernyedt ujjait simán le lehetett fűzni magamról:)

Még akkor az alvás témához: ma Sukorón két nagyot is aludt + a kocsiban odafelé (szinte) végig, úgyhogy annak örültem:)

Tehát, ma voltunk Sukorón, Lívia szülinapját ünnepelni. Ott volt Elődke is, úgyhogy már két kis fiú baba volt Sukorón:) Aztán 6-ra meg jöttünk haza, mert jött Gabi és Fenris a kis Katával látogatóba + ruhacsere volt:) Mi visszaadtuk a régieket + kaptunk újakat:)) Kata nagyon vicces, mert már szégyenlős is tud lenni, és akkor belebújik anya vállába:) Illetve tud kacagni, és pár napja kibújt a 2 kis alsó foga!:) Nagy haverkodás azért nem volt még a baák közt, de azért megnézték egymást:)

Tegnap szerintem nem is írtam, hogy nekiláttunk barackot enni! Tegnap anyuéknál először, ma Sukorón másodszorra kapott barackot:))) Teljesen unottan eszi még, nem igazán tud mit kezdeni a dologgal:) Elnyammog rajta, úgy megeszi, néha kitolja a szájából, és közben nézelődik. Néha olyan fejet vág, mintha citromba harapott volna, holott megkóstoltam, finom édes a barack! :) Sukorón már érik az alma is, de azt hiszem csak október elejére lesz tökéletes érettségben. Addig kap más gyümit. Vagyis addira már mindenféle pépet/főzeléket is fog kapni! Anyu készített egy fotót az első evésről, de azt majd megint akkor rakom fel, ha egyszer a gépe nálam lesz, és letöltöm a képeket róla:)

Amúgy Bence iszonyat édi továbbra is, sokat mosolyog, már próbálom mindig ültetni, hogy erősödjön, meg szokja, de nem is panaszkodik miatta. Szerintem ölben már jobban élvezi a félig ülést, mint a fekvést, mert akkor jobban tud nézelődni:) Tudom, pár pillanat, és már szaladgálni fog... Ja; annyi van, hogy a doktornő, aki a tornamutatványokat írná fel, az 28-ig szabin van, és még csak utána tudunk időpontot kapni valamikorra, de lehet addigra már szépen fog ülni, úgyhogy meglátom majd, hogy kell-e vinnem egyáltalán:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785517981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása