Medellin 2007.08.18. 09:04

Nemalvás (ismét)

Hi!

Tegnap milyen büszkén dicsekedtem, hogy milyen jól elaludt a gyerek! De, hogy utána mi jött.... Én nem tudom mi van. Azzal indított, hogy éjfélig kb. 8-szor kelt fel, azaz átlag fél óránként, és meg kellett etetnem 1/4 10-kor este (!!!), pedig olyankor már mindig alszik, és sosem eszik ilyen későn! Adtam neki 140 grammot (bár nem tudom most fejből, hogy megette-e mind), és azt hittem, hogy totál be fog ájulni a késői evéstől. Hát persze.. Tehát, éjfélig folytatta a fél óránkénti ébredését, majd 1-kor felkelt megint enni... Majd 4-kor megint... És a kettő közt is felkelt egyszer, de csak úgy. Akkor nem enni. Majd felkelt 6-kor, de 7-ig nem kapott enni, addig csak szórakoztatott. Cserébe 7-kor meg nem akart enni, és fél 8-kor is alig tudtam beletuszkolni 70 g-t. Azt meg azért volt muszáj, mert indultunk már a piacra, és nem akartam, hogy ott éhezzen meg... És nem értem, hogy akkor meg hogy nem volt éhes már, mikor 6-kor meg enni akart, de nem kapott... Úgyhogy egyikünk sem aludt semmit, és azt a semmit is 1000 részletben. Ahhoz képest fitt és friss vagyok valami furcsa ok folytán...

Voltunk kint a biopiacon, mert mától Bence barackot kap! :)) Egy olyan árust választottam, aki szimpatikus volt, vagyis apuka, anyuka és a kb. 17 éves lányuk árult kizárólag barackot. 3 félét. Még nem tudom, hogy kik és mik ők, meg honnan, meg mennyire bio a barackjuk, de többen álltak sorba, így nem volt lehetőségem trécselni:) Mintha az a szokásom lenne, de azért ki kell majd kérdeznem őket, hogy pontosan tudjam, hogy mit kap Bence! Szépen kiválogatták nekem a jó érett darabokat, úgyhogy remélem ízleni fog a kis pócnak! Mást nem vettem, csak megnéztem a választékot. Majd megnézem, hogy amúgy mennyi a barack kilója, mert itt volt 1000 Ft/kiló, meg 700 Ft/kiló (nekem abból adtak, holott nem azt kértem külön - csak az volt a megkötés, hogy jó érett legyen).

Ezen kívül volt egy bio babakajás stand is, ott viszont trécseltem pár percet. Nem tudom mennyire ismert, én nem ismertem: Holle termékeket árul. Ez egy német cég, és nagyon bio termékeket árul:) MErt nem csak bio, hanem Demeter is:))) Persze ennek utána kellett néznem, az még egy titulus, amit megkaphat egy amúgy bio termék. Aszongya, hogy (kimásolom):

A különleges Demeter minőség

Ételkészítményeink előállításához lehetőség szerint mindig az eredeti

„Demeter“ alapanyagokat használjuk. Csak a szigorúan ellenőrzött,

kiváló minőségű termékeken szerepelhet a „Demeter“ védjegy.

A biológiai gazdálkodáson túlmenően a „Demeter“ tiszteletben tartja

a különböző fajtájú állatok és növények eltérő igényeit is.

A termőföldet kizárólag növényi eredetű készítményekkel trágyázzák

és művelik. A vetés és aratás, ill. szüret mindig a növények természetes

biólogiai ritmusának megfelelően történik. Így gyümölcseink a

lehető legtöbb létfontosságú elemet, vitamint és energiát

tartalmazzák. A természetes fejlődésüknek

megfelelően termesztett növényekből készült

ételek kedvezően és építően hatnak a

szervezet fejlődésére, és ez a csecsemők és

a kisgyermekek számára nagyon fontos.

Tehát ez a Demeter. Kaptam még két termékmintát is, egy rizspépet, meg egy másik (talán köles?) pépet. Bár azt még nem kaphat, de azért kaptam. Van sok üveges bébiétele, van ilyen doboz pép-alap mindenféle, van sok bio üveges ital, meg talán más is, de csak ezeket tekintettem meg. Van honlapjuk is: www.biopartner.hu . Majd felteszem a linkjeim közé is. Azt néztem, hogy egy üveges babakaja az 408 forint. Mivel még sosem vettem bébiételt, így nem tudom, hogy amúgy mennyibe kerülnek! Bár, állítólag ezek a Hipp, meg egyéb kaják is egészen bio-k, minden adalék, cukor, tartósítószer, egyéb nélkül... Hát, majd meglátom hogy bírom anyagilag, de persze Bencének a legjobbat akarom:) Kis husom meg ott ült a hasamon a kenguruban, és iszonyatosan nézelődött! Teljesen felpörgette a sok ember látványa, meg a hangzavar! Úgy kapkodta a fejét (holott a kocsiban még aludt), hogy csak úgy lestem! De nem zavarta, inkább csak zavarba esett, hogy túl sok információt kel begyűjtenie, sok megfigyelnivaló van, és hogy fog ez most neki menni, hol is kezdje a tanulmányozást:)))

Még be akartam vele ugrani a MOM-ba is, még úgysem voltunk ott, de rájöttem, hogy úgyis csak 10 felé nyitnak a boltok, akkor meg még 8 körül járhatott az idő. Egyébként a papír-írószer boltba akartam volna benézni 270 grammos színes papírt keresni, amire kinyomtathatom az adataimat, mert névjegykártyát tervezek-készítek. Magamnak. Aztán minek ehhez névjegykártya rendelés?? Kell egy-két színes papír, egy fekete-fehér nyomtató (esetemben), és egy papírvágó! Voilá: névjegykártya házilag olcsón! :) (Ne készítsek itthonról távmunkában névjegykártyákat? :)) Tudtátok, hogy névjegykártya tervező programok is vannak?

Fú, nagyon off voltam, bocsi.  Baba alszik, utána majd megyünk át anyuékhoz! Aztán lehet, hogy még ma elugrom vele Tesco-ba, hátha nyitva van a gyógyszertár, meg esetleg vissza a MOM-ba is... Majd meglátom.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr955517980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása