Medellin 2007.08.15. 21:09

Régebbi képek!

Hi!

Hazahoztam ma anyu gépét, amin szintén volt pár aranyos kép, abból is mazsolázgattam pár képet ide. A képeken rajta is van a dátum, dehát amúgy is láthattátok az előző képeken, hogy már nem teljesen így néz ki:)))

Van neki ilyen ruhája is ám!! A szomszéd Katitól kaptuk (aki igazából Tünde), és mostanában a nagy meleg miatt nem is adtam rá - lehet már ki is nőtte?!? Pedig igazi kis pasi benne! :)

Ua. szerelésben, csak a babakocsijában. Még nem is tettem fel képet soha a babakocsiról! No. Jól megy a gyerek szeméhez, csak az ő szemszíne szebb mindenféle kéknél! :) A kocsi amúgy 3 pozícióba állítható, bolygósítható kerekű, a (toló)kar állása változtatható, illetve a magassághoz állítható, hátul zseb + cumitartó, alul hálós tartó, állítható lábtartó, a teteje fel-le hajtható, és cippzár segítségével hálósítható (szellőzés miatt), van hozzá egy anyag, amivel az egész kocsi befedhető (csak a baba feje látszik ki), illetve esőköpeny az egész kocsira. A kerekeken fékek. Kis tasak a gyerek fejénél látható. Asszem ennyi. És újonan volt 2x.xxx forint. És az jó ár!

Szexi fejkendővel nagynénje karjai közt! Kicsit értetlenkedő fejjel:)

Itt anyával!! (Ritka ilyen képek egyike:) Azóta én fogytam egy ruhaméretet, ő meg hízott egyet:))

És még 1 sztárfotó Renivel, mert jól sikerült!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr135517975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása