Medellin 2007.08.09. 20:46

Nemalvás

Hi!

Húú, ma milyen szörnyű napunk volt! Bence nem tudott elaludni! Konkrétan kb. 12-től 20 óráig volt ébren! És nagyon fáradt és nyűgös volt, de nem tudott elaludni!! Kétszer is elaludt vagy 10 percre, de felkelt egyszerűen, mert nem bírt mély álomba zuhanni. Szerintem a front lehetett az oka, de lehet a hasa is fájt, mert ma már megint a 2. nap volt, hogy nem kakilt! Holnap már muszáj neki... És egész délután az volt a család programja, hogy megpróbálta Bencét alvásra bírni, meg segíteni neki. Sikertelenül. Este megetettem fél órával előbb, mint ahogy kellene, és végre elaludt végül. Délután 2 evése is volt, ami után egyáltalán nem tudott elaludni...:(

Vettem ma neki két 74-es body-t, mert előbb értem az Etelére, mint a franciatanárnőm, és van ott egy bolt, ahol mindenféle ruhákat lehet kapni, babaruhát is. (Most voltam ott először amúgy.) 700 Ft ott egy body + vettem egy pár zoknit 250 Ft-ért. Még nagy rá, de nem gumis, hogy szorítsa a bokáját!

Hát, most ennyi; majd megpróbálok megint többet írni, ha már itthon leszek és ráérek! Az nem ezen a héten lesz:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr545517970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása