Medellin 2007.08.09. 09:51

Megint tegnap

Hi!

Tegnap végül nem vittem Bencust dokinénihez tápszerért, mert anyuéknál hagytam inkább. Nagyi (dédi) átment anyuékhoz, hogy főzzön, meg segítsen a háztartásban, amit anyu most nem tud csinálni a törött válla miatt. Igyekszem majd én is segíteni, bár a főzést nem vállalom, és a baba mellett most még nyelvvizsgára is készülök... Ennyit az otthoni állapotokról.

Elfelejetttem még jó múltkor megírni, hogy Bence megtalálta a hüvelykujját! Nem sűrűn, de egyre gyakrabban észreveszem, hogy a szájában van az ujja:) Gondolom jobban lehet rágni, mint a puha cumit. Nem lehet valahol rágócumit kapni? Mintha olvastam volna már róla valahol... Biztos az keményebb, és jó az ínyének, így fognövekedés tájékán... Kéne neki venni, hogy ne a kezét, meg az ujját egye mindig.

Teljesen el vagyok képedve, hogy a 68-as ruhák, amiket most vettünk neki, már épphogy jók rá! A pólók, meg nadrágok azok tök nagyok 68-asban is, azokat még egy évesen is fogja tudni hordani szerintem, de a body-k... Hát azokat úgy növi ki, hogy félelmetes. Azért vettem 68-as ruhákat, hogy legyen előre (őszre), mire kinövi a 62-eseket. Nomármost.... Őszre örülök, ha a 74-esek jók lesznek még rá, ha így haladunk:)) Igaz még nincs 74-es ruhánk. De ez a kinövés csak a body-kra jellemző. Pl. a 62-es pólói is jók rá! Meg a 62-es nadrágja is!

Egyébként ma nagyon büszke vagyok Bencére! Este 8 körül megetettem, mert nem bírt elaludni, viszont 9-ig nem akartam várni az etetéssel (addigra a konditeremben akartam lenni), és kaja közben szabályosan beájult. Ez úgy 1/4 9 körül lehetett. Fél 4-kor evett legközelebb!!!! (Igaz 1-2-szer felkelt kicsit nyöszögni, helyezkedni, de cumiigazítás után aludt tovább.) Fél 4-kor kaja után megint beájult (pedig nem evett sokat, csak 130-at), és reggel 8-kor ébredt fel megint enni!!! Én viszont tegnap előbb, azaz 1/2 12-kor feküdtem le aludni. Úgyhogy nagyon sokat sikerült ma aludnom!! (Ami az előző napomról nagyon nem mondható el...) Bárcsak maradna ez! Akkor meg fogom próbálni, hogy ugyanígy 4-5 körül egyen egyszer, utána 8-kor, amitől beájul már (úgy, hogy előtte nem altatom), és utána szabad a pálya a konditeremhez + ha minden jól megy, akkor alszik sokat! Most ugye bő 7 órát aludt, és bírt ki kaja nélkül! Ilyenkor tényleg úgy látom, és remélem, hogy fél éves korára képes lesz átaludni az éjszakát...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr295517969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása