Medellin 2007.08.06. 20:33

Nemalvás

Hi!

A baba fél 6-kor evett, most fél 9 van, és még mindig nem alszik, cserébe ott üvölt az ágyában. Mivel kb. egy órája próbálom elaltatni, és már 200-szor raktam be a cumiját is, úgy döntöttem nem érdekel. Rázártam az ajtót, hogy ne is zavarjon a sírása.  Vagy kimerül és elalszik fél-egy órán belül, vagy megetetem egy óra múlva, és akkor elalszik. Most már tényleg elegem van a mai performanszából, úgyhogy ma a gonosz anyuka imidzsemet veszem elő. Még semmit nem tudtam ma este  tanulni! És nem is tudom mi lenne, ha ma még konditerembe is mennék??? Úgyhogy most nevelés van...

Délután sétáltunk jó sokat, főleg azért, mert félúton elaludt a kocsiban, és addig nem akartam hazavinni, míg magától fel nem ébred, mert nem akartam felkelteni. Így ide-oda mászkáltam, végül leültem egy padra. Persze tanulnivaló nem volt nálam, okulva az eddigi ébrenlevős sétáltatásokból...:)) Úgyhogy csak ültem, és néztem ki a fejemből...:)

(A gyerek kezd berekedni...)

Teljesen váratlanul találtam ma egy új tv csatornát, amiről kiderült, hogy nem is új, mert május vége óta van! Ebből is látszik, hogy sűrűn ülök a tv előtt... Az a neve, hogy bebe tv, és ez egy babacsatorna. Nem találtam róla semmi infót a neten, úgy néz ki, hogy nincs honlapjuk. Egész nap teljesen lebutított kis figurák vannak rajta, jó színesek, meg zene megy alatta. Semmi beszéd nincs, az az anyukák dolga valószínűleg. Olyanok vannak, hogy pl. mutatnak hangszereket, és a zene mindig a hangszer hangja alatta, hogy a baba megtanulja, hogy melyik, melyik. Persze az anyukának kell nyilván mondani, hogy gitár, meg hegedű, mert az nincs ott. Meg mutatnak állatokat: pl. cica, és akkor nyávogás van. És akkor vannak mindenféle más történetek is: víz alatt, levegőben, városban (piros lámpánál megáll a busz, a biciklizős kisfiú kidobja a szemetet, etc). Úgyhogy most így elsőre hasznos csatornának ítélem, bár a gyereket alapból nem akarom/akartam tv elé ültetni jó sokáig...:) De ez végülis 'oktatófilm', csak nem képeskönyv, hanem mozgókép formájában. És gyerekkel törődéses, mert anyuka is kell mellé. Vagy apuka, stb. Gondolom senkinek nincs még tapasztalata ezzel a csatornával, pedig kíváncsi lennék, hogy tényleg 'használható'-e...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr255517967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása