Medellin 2007.08.01. 20:35

Séta

Hi!

Kimostam végre az összes új 68-as ruhát, már a vasalón várakoznak! Kettőt már ki is vasaltam ma a sétához:) (Igen, ez a mániám, a vasalás. Én sem értem miért... Szoktam olvasni a fórumokon, hogy ők aztán nem vasalnak, csak kb. az első 2 hétben tették ezt. Én képes vagyok már cipőben, indulás előtt is beüzemelni a vasalót, ha úgy gondolom, hogy a gyerekre mégis másik ruhát adok - ami még nincs kivasalva... Nálam mindig minden babaruha vasalva van, lepedő is, fürdőlepedő is, sapka is, minden:)) Ugyanakkor a cumit meg az üveget csak vásárlás után fertőtlenítettem ki. Más meg azzal szórakozik, míg én simán elmosogatom a többi szennyessel...)

Visszatérve: Szép új ruhácskáink vannak, bár a most kinőttek voltak eddig a legjobb, legszebb, legvagányabb ruhák! De ma már az új ruhában parádéztunk:) Holnap kivasalom a többit is, és gyorsan üzembe helyezem őket, mielőtt kinövi a gyerek...:))

(3/4 9 lesz; miért nem alszik még??? Megyek cumit adni, meg puszikat.)

Na, még mindig nem alszik... Amúgy azért nem, mert séta után aludt egy nagyot, felkelt enni, és azóta meg még nem álmos... Úgy látszik vagy előbb, vagy később kell sétáltatnom, mert ez így nem lesz jó! Ma pont nem megyek kondizni sem, de ha mennék, akkor a fél 9 a legkésőbbi időpont, amikor elindulok. Ha ma akarnék menni, nem is tudnék. Ilyenkor már rég alszik mindig! És sétáltatáskor meg ébren volt végig, nem tudtam tanulni, de cserébe most sem tudnék, ha nem a gép előtt ülnék, mert Bence nem hajlandó aludni... Remélem mire kezdődik a Heroes, addigra elalszik...

Egyre kevesebbet lehet vele beszélgetni, mert jóformán már ki sem veszi a kezét a szájából, egyfolytában rág:) Vagy úgy beszél, hogy közben teli van a szája:)) Ma ágú/gú helyett gá-t mondott amúgy! Igaz csak egyszer, de bővül a szókincs:)))

(Megint megyek cumit adni, meg puszikat...)

Esélyt sem látok rá, hogy elaludjon... Forgatja a fejét, nyitogatja a szemét, kiveszi a cumiját, nyűglődik... Most fogtam, levettem róla a takarót, elvettem a cumiját és a pelusát, a hátára fordítottam és beraktam a játéka alá. Remélem játszik majd és elfárad (úgy fél órán belül). Most rugdossa a csörgős játékát és beszélget vele... Végre... Elvégre mit is csinálna este 9-kor... Remélem, hogy cserébe vagy 4-ig aludni fog. Vagy 5-ig. Vagy tovább:))

Ellenben én majd' elalszom, holott nekem még nem szabad! :) (Tanulás + Heroes...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305517962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása