Medellin 2007.07.31. 21:10

200. bejegyzés:)

Hi!

Ki fogom önteni az aranyat érő maradék (fél üveg) tejet. De mint a szél! Ez az utolsó üveg, amit kaptunk, a felét meg is itta Bence délelőtt, aztán délután nem érezte túl kényelmesen magát, aminek hangot is adott - alul-felül... Meg bukott. (Tápszertől nem szokott.) Én nem tudom mi van, hogy az utolsó két tej nem volt neki jó. Pedig tuti két különböző anyától volt, nem nagy a valószínűsége, hogy épp ugyanattól kapjon... Vagy a nagy melegben megromlott szállítás közben? Csak nem. Akkor tuti büdös lett volna, meg a gyerek se itta volna meg... Mindenesetre ez volt az utolsó hasfájós napja! A tápszerrel már nem lesz ilyen! (Bááár, lassan meg jön a hozzátáplálás...)

Ma egy édi kantáros gatya volt rajta, le is lett fotózva, de anyu gépével. Talán majd hozzájutok egyszer az anyu gépén lévő képekhez is, és akkor majd feltöltöm őket! És a tegnapi pakolást a napokban megint folytatni fogom, és elteszem a 62-es ruhákat is... A 68-asok is pazarul jók már rá... Épp találkoztam ma az egyik szomszéddal, aki szintén fekvő pozícióban tolja még a babáját (gondolom az is pici még - de nem néztem meg, és nem kérdeztem meg, hogy mennyi idős...), és miután megnézte Bencét, meg megkérdezte, hogy mennyi idős, mondta, hogy jó nagy baba! Hát, most már tényleg az! De arányosan, azaz nem dagadt. És milyen súlya van! Te jó ég! Ha a karomon tartom, akkor 5 perc alatt leszakad a vállam tutira! Pedig elég sűrűn járok konditerembe, de így sem tudom követni Bence gyarapodását! Akkora nagy fiam van már, hogy csak na! És olyan okos, meg olyan szép! Teljesen el vagyok ájulva tőle, pedig én csak az anyja vagyok (és nem a nagyanyja....:))) Persze tudom, hogy minden anyukának az ő gyereke a leg, de csak azért gondolják ezt, mert még nem találkoztak az én fiammal:)))

Egyébként mostanában már ki sem szedi a kezét a szájából. Vagy, ha valami mást gyűr be (pl. műanyag játékot), azt sem. Egész nap rág, és nyálaz. Rendszeresen megragadja az ujjam és betuszkolja a szájába, és szétrágja. De nem érzem ilyenkor, hogy valami kemény/éles lenne a szájában - azaz nem érzem, hogy jönne a foga. Pedig totál úgy viselkedik (persze, nyilván nagy tapasztalatom van e téren...:), csak nem sír még. Gondolom, ha tényleg jön majd a foga, akkor ugyanezt fogja csinálni, sírás kísértében. (Bár az is van, de a pocija miatt). Elődnek 5 hónaposan bújt ki az első foga. Bence még csak 3,5 hónapos, úgyhogy tényleg nem valószínű, hogy a foga miatt rág. Bááár, itt is hozzátenném, hogy nyilván nem törvényszerű, hogy 5 hónaposan nő ki az első fog.

Ma már voltunk sétálni, anyuékig, meg vissza. Nem egy ideális hely az Egérút a sétáltatásra, de míg franciám volt, addig anyu kitette Bencust a teraszra. Holnap majd megint megyünk sétálni. Remélem aludni fog, mert akkor leülök vele v.mi árnyas helyen, és tanulok egy órát. Meg ahogy azt elképzelem, de majd kiderül...:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr705517960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása