Medellin 2007.07.24. 10:31

Pelenka

Hi!

Mivel tegnap nem történt semmi extra (délután anyuéknál volt Bence, míg mi Tesco-ban, tejért, konditeremben), ezért csak egy kis közérdekűt írok.

Véleményem az eddig használt pelenkákról:

Amikor a legkisebb méretet hordta még, akkor volt Tesco-s és Pampers pelenkánk. A Tesco-s szuper volt, a Pampers nem. Valami miatt a legkisebb Pampers belül hálós, ami átereszti a pelusba a folyadékot (azaz a pisit), cserébe a kakit nem, ami felragad a fenékre. Mivel a pelenka belseje és a háló között rés van, meg levegő, így rászárad a cucc a gyerekre! Soha senki ne vegyen 1-es méretű Pampers pelenkát, mert szörnyű, és borzasztó!

A nagyobb méretekből idági próbáltunk többféle Pamperst (sima, Play & Go - hülye név, akkora pelussal még csak feküdni tudnak... Miért nem Day & Night?...), és az összes többi hálómentes volt, és szuper. A nagyobb Tesco-s pelusok is szuperek (és csikohalas meg halas mintájúak). Kaptunk DM-es pelenkát is ajándékba (Alana?), és az is jó. Tehát nincs semmi különbség a márkák közt. Mindegyik jó, mindegyik kényelmes, mindegyik nagy nedvszívó, mindegyik dupla gumis... És ha úgy alakul, akkor bármelyikből kifolyik a kaki:))) Úgyhogy az én ajánlásom: vegyétek a legolcsóbbat... Vagy bármelyiket csukott szemmel. Ugyanazt tudják, csak a márkanevet kell megfizetni... (De legkisebb Pamperst ne vegyetek soha!!!:)

(Ja, anno kaptunk termékmintás Libero-t is, az is jó volt:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr365517953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása