Medellin 2007.07.21. 07:54

Fürdés

Hi!

Tegnap Bencus fürdött apával! Gyakorlatozunk a babaúszásra:)) Süvi szépen 'megúsztatta' őt a kádban. Nagyon édi volt, kicsit izgult, de amikor látta, hogy nincs semmi baj, mosolygunk rá (egyébként nagyon érdekes, amikor a vízben van, akkor mindig az őt tartó szemébe néz, és le sem veszi a szemét róla végig), akkor ő is mosolygott. Bele is állítottuk őt a vízbe, hogy nyakig elmerüljön:) Kis póc!

Nem tudom, hogy a hülye evése, vagy a meleg miatt van-e így megzakkanva, de ma pl. fél 4 körül felkelt. Nem enni, hanem csak úgy. Játszani. Apja sem tudott még aludni a meleg miatt, úgyhogy ő is egyből rástartolt a gyerekre, persze én is, ahogy hallottam, hogy ébredezik. Kb. 1/4 5-ig szórakoztattuk egymást (mi őt, ő minket), nagyon-nagyon édes volt, egyfolytában huncutul mosolygott, majd megetettem, és fél 5-kor már aludt is... Pont jókor tervezi be ezeket az extra programokat, amikor nem tudunk sokáig aludni, mert délelőtt esküvőre megyünk... Én ma már majdnem elájultam egyszer, úgy megszédültem, amikor felálltam, úgyhogy ennyi alvás után, ilyen melegben, külön jó móka az esküvő...:) (Gondolom a menyasszony sem aludt sokat, korán kelt, és még nagy ruha is lesz rajta, úgyhogy csendben maradok...)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr215517951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása