Medellin 2007.07.20. 10:48

Meleg

Hi!

Tegnap nem írtam, mert egész nap anyuéknál voltunk, este meg már nem voltam gép előtt. Olyanok történtek tegnap, hogy pl. Bence meztelen volt:) Anyu úgy gondolta, hogy a pelus is melegíti a kis fenekét (mondjuk ez igaz), úgyhogy teljesen le lett pucérítva:)) Ennek folyományaként többször sikerült összepisilnie e környezetét:))) Egyszer anyut, egyszer az ágyat (törcsi volt aláterítve, pelus föléje, úgyhogy azokat; egyszer az én rövidgatyámat - gyors öblítés, és a 70 fokban 2 perc alatt megszáradt, és egyszer szemenlőtte magát:))) Az volt a legmókásabb:)) Feküdt a lábamon, velem szemben, és a pisilője be volt célozva a két szemem közé kb...:) Mondtam is neki, hogy ne garázdálkodjon! Fél percre oldalra fordultam, és mikor visszanéztem, akkor azt láttam, hogy csukott szemmel rángatja a fejét oldalra, miközben zápozik rá az 'áldás':))) Annyira kis idétlenke tud lenni:)) (Amúgy semmi szaga nincs még a pisijének!) Jó sokat fürdött tegnap, mindig pakoltuk a mosdóba hűlni, de ettől függetlenül nem nyűgös, elég jól bírja az időjárást. (Kivéve a evést ebben a melegben - most utoljára is csak 50 g-t evett... És lefekvés előtt se kért többet enni...)

Most volt nálunk Vera is, beugrott babázni, aminek köszönhetően szerencsére jól elfáradt a kis gyöngyöm, és most alszik édesen! (Fél órát...)

Akkor rakok még fel pár képet mindjárt, csak még fel kell töltenem őket!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr195517949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása