Medellin 2007.07.15. 21:04

Evés

Hi!

Mostanában keveset leszek a gép előtt, mert nem nagyon leszek itthon. Kb. át fogunk költözöni megint anyuékhoz, ha meleg lesz a panelban. Még nem melegedett át, még ma is jó hűvös volt a kinti időhöz képest, de gondolom napokon belül katlan lesz. Úgyhogy pince.

Ma is átmentünk amúgy. Most nem is írok igazán semmit, mert nincs mit, csak egy kis megjegyzést a kajáláshoz.

Tehát, 3 hónapos, áttértünk a nagyobb cumisüvegre, és 170 g-t készítek neki egyszerre. Ezt van amikor megeszi egyben, van, amikor nem, van, amikor meg több részletben. Ma 2x is volt hatalmas hiszti, és kiderült, hogy éhes. Pedig alig voltunk 1,5 órával az előző evés után. Csak egyszerre nem tudott sokat megenni (értsd: 120-140 g), de annyira meg nem lakott jól, hogy teli hassal aludni tudjon. Nyűglődött az ágyban, nem tudott elaludni, majd hiszti, majd ordítás lett belőle, és a kaja miatt. Bár gondolom ez is csak átmeneti időszak, lassan meg tud majd enni egyben annyi kaját, hogy köztes evés nélkül kihúzza 3-4 órát. De azért rendes is volt, mert délután aludt vagy 2 órát egyben, és idén először ki tudtam menni napozni és fürdeni! Erre még csak 5 perces lehetőségeim voltak Bence miatt! De ma végre volt egy kis szabadidőm!!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr875517945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása