Medellin 2007.07.12. 11:22

Kép

Hi!

Akkor folytatom. Tehát, az történt, hogy én tevékenykedtem a lakásban, Süvi számítógépezett, baba hisztizett valamit. Kimentem a konyhába, hogy előkészítem a kajáját, bár lehet, hogy nem éhes még, csak foglalkozást akar, de biztos, ami biztos. Süvi közben megkérdezte, hogy miért sír a gyerek, neki is mondtam, hogy vagy kaja, vagy unalom; elkészítem a kaját, és kiveszem az ágyból, megnézem mi a helyzet. Megyek be a szobába, gyerek még mindig sír, és akkor ez a kép tárul a szemem elé:

A képen látható viziló az elefánt mellé volt betűzve. Bence lekapta, és ráinstallálta a fejére. Két kézzel hadonászott körülötte, miközben a sírt és nézett ki a karikából! A fotón már minket vizslat, hogy mit nevetünk rajta (Süvit is egyből behívtam, hogy nézze meg, miért sír a gyereke...). Nem tudom mi volt a célja, mindig a kezére húzza rá, mikor megszerzi... Tegnap a fejére akarta biztos...:))) De gondolokozom azon, hogy veszek neki ogrés hajpántot, az nézhet még ki ilyen idétlenül (zöld hajpánt, 2 ogrefüllel az oldalán..:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr375517942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása