Medellin 2007.07.12. 10:54

Bocsi!

Hi!

Már megint kimaradt egy nap a blogból, csak szerintem minden percem be van táblázva mostanában. Tegnap a Heroesnek is csak alig a felét a láttam, nem is értettem, hogy mi van...

Kezdjük fő híreinkkel:

Tegnap voltunk 1 hónap után ismét dokinéninél. Huhh. Háát. A gyerek nagyon-nagyot nőtt:)) Még dokinéni is elcsodálkozott. 62-63 centi, 5510 g (azaz egy hónap alatt 1 kilót hízott - amit én kicsit soknak tartok, de dokinéni szerint tökéletes). Fejkerület 40 cm, mellkas 39. Megtornáztatták jobbról-balról, hogy elég fejlett (izmos-e), meghallgatták a szívét, és kapott szurit. Megint az volt, mint múltkor: míg bent volt a tű, addig sírt, amint kivették, már meg is nyugodott. Ja; írtam asszem egyszer, hogy amikor én voltam baba, ugyanez a dokinő volt az orvosom, mert már akkor itt dolgozott. Évente küldött el vérvételre, mert amikor meglátott, akkor mindig összecsapta a kezét, hogy : "Juditkám, de sápadt vagy! Nem vagy te vérszegény/vashiányos?" És már írta is a beutalót vérvételre. Ott mindig megállapították, hogy 2x annyi vörösvérsejtem van, mint másnak, és van bőven vasam. De legalább egy dologtól irtóztam csak életemben, és az a tű volt.... (Ja, és amikor először vittem hozzá Bencét, akkor képes volt összecsapni a kezét, és azt mondani nekem 20 év múlva: "Juditkám, de sápadt vagy, nem vagy te...?"...) Szóval, tegnap azt mondja nekem: "Juditkám, olyan sápadt ez a gyerek. Felírok neki egy kis vasat, jó?" Hát b*meg. Már elnézést. Mikor fogja fel, hogy genetikailag ilyen szép fehérbőrű ez a család. Ugyebár Süvi sem sötét éppenséggel. És ez még nem jelenti azt, hogy bármi bajunk lenne... Úgyhogy napi 5 csepp 1 hónapon keresztül. Kíváncsi vagyok, hogy attól jobb színe lesz-e gyereknek 1 hónap múlva... Max, ha a bőrére kenem... Ilyen hülyeséget! Bahh..

Akkor... mi volt még a napokban... Kedden Hédi, Elődke, Imi és barátnője jöttek babanézőbe. Bencus édes volt, csak egy picit sírt, míg nem kapta meg a vacsiját:) Szerdán átmentünk anyuékhoz, mert Lola és Gergő jött át. Hoztak DM-es pelenkát ajándékba, amiről már sok jót hallottam, de én még nem jártam szülés óta DM-ben, hogy vegyek, úgyhogy baromi kíváncsi vagyok! Valami félig bio cucc állítólag, legalábbis az van ráírva! Remélem nem bomlik le Bencus fenekéről pisi után:))) Meg átjöttek a szomszédasszonyok is babát nézni, mert az idősebbik még nem látta (2 igazi idős cigányasszony, testvérek, együtt élnek, és nagyon aranyosak, nagyon szeretjük őket!), és hoztak Bencének nagyon vagány kantáros nadrágot felsővel! Még majd kimosom, kivasalom, ráadom Bencére, és töltöm fel a képet! :) Nagyon jól néz ki! :)

Rájöttem, hogy reggel hogy tudok még egy picit aludni! A reggeli 6-7 órás evés után nem szabad visszatenni a gyereket az ágyba, mert 1-másfél órát nyűglődik magában, mire elalszik fél-1 órára, és én sem tudok aludni tőle. De, ha az ágyamban hagyom, és lefekszem mellé, meg betakargatom, meg átölelem, akkor nézelődik, gőgicsél, beszélget, elvan, és egy idő után el is alszik akár. Mint az ágyban, de addig kényszerűen fektetve van, nem tud elaludni, hisztis, nyűgös, így meg kint van az ágyból, az neki program, és tök jól elvan magában:))) És amíg beszél, meg nézelődik, én addig tudok mellette aludni még:)) Úgyhogy ma 9-kor keltünk (bár nem hinném, hogy fél 1 előtt ágyba kerültem volna...)

Jut még eszembe: a dokinő szerint fogytam, pedig még mindig nem férek bele egy ruhámba sem. Azért jólesett, bár tudom, hogy nem igaz. Tegnap is dumáltam egy csajjal a konditeremben, ő a 4 hónaposa mellett kezdett el járni tornázni. Kérdezte, hogy én milyen feladatokat csinálok. Mondtam kardiót, az kell a fogyókúrámhoz a szülés után. Aztán mondta, hogy igen, gondolta, hogy fogyás miatt járok le, csak nem akart így rákérdezni, mert nem akart bunkó lenni:))) Úgyhogy ennyit arról, hogy én mennyi fogytam...:)) Vadidegenek is levágják lazán, hogy kicsit túlsúlyos vagyok, és fogyókúra miatt kondizok, nem formásodás, izmosodás, hobbi, stb. miatt... Hajjaj.

Más most nem jut eszembe, amiről be tudnék számolni, új fotók pedig most nincsenek! Vagyis dehogynem!!! Ááá! Na, lehet fel is rakom mindjárt!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr325517941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása