Medellin 2007.07.08. 22:57

Ajándékok

Hi!

Tegnap este Timi jött el hozzánk, egyenesen Brüsszelből (jó, nem miattunk utazott ennyit, de jól hangzik:), és hozott Bencusnak ajándékba pelenkát! Az jó! A fogyóeszköz-ajándék mindig jó! :) Köszönjük szépen!

Ma pedig Reni Balázsának a szülei jöttek Bencét látogatni, tőlük meg kaptunk 68-as ruhácskákat! Úgyhogy most már tuti lesz Bencének mit felvenni, amint kinövi a mostani adagot! :) Azt is köszönjük szépen!

Most pedig a mai napról pár szót:

Délelőtt Renivel és Bencével elmentünk vásizni. Outlet-ekbe. Ahhoz képest, hogy Bence pasi, elég jól bírta a vásárlást:))) Inkább elaludt:)) Kenguruval voltunk, és nagyon kis csöpp volt:)) Ki sem látott belőle igazából, a pántot emeltem el kicsit a testemtől, hogy az alól kikukucskálhasson:))) De amikor elaludt, az nagyon idétlen volt, mert elernyedt, meg összecsuklott, meg minden! Magába volt zuhanva - mondhatni. Bár, gondolom, ha más (akár nagyobb) gyerek alszik el egy kenguruban, az is így jár. Elvégre az is elernyed teljesen. Szóval kicsit nem tetszett, hogy annyire lekókad, meg minden, de biztos ez a természetes 'póz' ilyenkor. Amúgy kendőt kötöttem a fejére, és hihhhetetlenül vagányul nézett ki!! Főleg, hogy a kendő sötétkék, a kenguru is kék, és úgy kiemelte ez a kettő a szeme színét, hogy elképesztően gyönyörű volt! Hahh, mit nem adnék azért, hogy ne világosodjon ki a szeme, és ilyen sötétkék maradjon! Ennél szebb szín a világon nincs, mint amilyen szeme neki van! És selymesebb dolog sem létezik a bőrénél amúgy. És nem vagyok elfogult. Amúgy.:))) A kendős fejéről készült is pár kép, csak anyuéknál anyu gépével, és az nem tudom mikor lesz feltöltve, és mikor jutok hozzá. De majd felteszem. Tényleg, mostanában csináltam valami más képeket is. A kabátjával direkt. Hmmm... Na, majd holnap feltöltöm, most már nem szedem elő a gépet!

Evés:

Lassan 3 hónapos (1 hét múlva), de nem eszik nagyon többet. Ha épp többet kér esetleg, akkor azt nem egy adagban, hanem még egy evés által. Tehát inkább 7x eszik kevesebbet. Néha a 140-et sem eszi meg tápszerből, csak 110-120-at. Sokszor keveset. Előírás szerint, neki 1 hét múlva, azaz 3 hónapos korától 200 g-t kéne ennie egy evésre, napi 5x. Na, megnézem, hogy mikor fog ő 200-at benyomni. Meg mikor fog napi 5x enni. Mert nem egy hét múlva, az tuti! :) Most éjszaka (hajnalban?) is evett fél 3-kor, fél 6-kor, fél 9-kor. Este alszik, de éjfél utántól 3 óránként eszik, mint napközben. Csak itt alszik a kaják közt vagy 2,5 órát, nem úgy, mint nappal (na jó, 6 és 9 közt csak fél - 1 órát alszik. Ahogy én is.) Na mindegy, majd változik ez is idővel. Észre sem veszem, és ez is már csak blog-emlék lesz, hogy így evett...

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr975517938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása