Medellin 2007.07.06. 09:29

Kaka2

Hi!

Jó téma, de mostanában valahogy ez a sláger felénk...:))) Tudtátok, hogy teljesen úgy tűnik, hogy Bence csak az én ölemben tudja végezni a dolgát? Na jó, ez így nem igaz 100%-osan, de mindig kaja közben/végefelé csinálja, amikor ugye még fogom. Például tegnap reggel is. De most végignézhettem azt is, hogy miközben egyik kezemmel a babát fogom, a másikkal a cumisüveget, aközben folyik ki (akarom mondani bugyog ki) a cucc a pelenkából a szoknyámra...:) Szépek is ezek a reggelek:) Persze az új macis-nyuszis felsője, ami először volt rajta, az is fel lett avatva!

Egyébként most már végleg kiderült számomra, hogy milyen nálunk a fürdetési rend. Kb. 2 naponta - pelekacserekor...:) Én nem is tudom; mindenhol az a legfontosabb téma, hogy a fürdetési időpont, hogy addigra otthon lenni, hogy az fix, stb... Van ennek v.mi értelme, vagy a védőnők javasolják csak a rendszeresség miatt, és mindenki ehhez igazodik? Egy csecsemőnél szerintem elve teljesen felesleges a napi fürdetés (hacsak nem fekszik bele a bukásába, mert akkor büdös lesz a haja:), utána meg még mindig nem biztos, hogy fixen ki van alakulva az alvási rendje (azaz nem fogom fürdés miatt felkelteni x órakor, ha épp alszik). Nálunk tuti csak akkor fog fixen fürdeni, ha már nagyobb, és minden nap azonos időben fekszik le (fektetem le), és a fürdés már jó program/móka lesz. Illetve az esti mese olvasása előtt. Ami lefekvés előtt van ugye. Addig meg szükség szerint fürdetjük. Ha már mászik, és koszos lesz, akkor napi többször akár, és nem fix időpontban. Hanem amikor koszos.

Tegnap egyébként beleraktam a kenguruba, mert nagyon ordított, de én a konyhában tevékenykedtem még. Tök édi volt, teljesen eltűnt a benne:)) A fejével meg abszolút nincs semmi gáz, mivel még ki se lóg a feje a kenguruból... Elöl a testem tartja, hátul a háttámla. Már ha nincs kedve tartani a fejét mondjuk. De igaziból hétfőn tervezem először alkalmazni! Találkozóm lesz a Skála előtt egy lánnyal (megvesz tőlem 2 jegyet), és szerintem akkor nem fogom itthonhagyni Bencust, vagy anyuékra bízni, hanem autókázunk egyet, és utána kenguruzunk! 80%, hogy így lesz, már előre izgulok! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15517935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása