Medellin 2007.07.05. 09:49

Tata

Hi!

(Bocsánat, ha mostanában ritkábban írok, csak minden percem foglalt. Baba mellett most nyelvvizsgára is készülök, heti 2x tanár jön, leckét kell írnom, emellett fogyókúrázok is, és minden nap járok konditerembe 1,5 órát. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy mikor takarítok.. Majd augusztusban...:))

Tehát. Tegnap voltunk Tatán rokonlátogatáson! Apu, anyu, nagyi, én, Bence. Szokásos menetrend. Bence végre alszik, én meg kelthetem fel, hogy betegyem a hordozóba. Kocsiban csak nem akart elaludni, csak az utolsó 10 percben, hogy miután megérkezünk, megint felkeljen...:)) Nagyon rendesen viselkedett (mert a hisztiket ugye csak apának és anyának tartogatja). Mosolygott, beszélgetett mindenkivel, érdeklődve figyelte a felnőttek beszélgetését, kb. jó, hogy nem szólt hozzá:))) Egyszer kezdett csak el visítani, mint kiderült éhes volt. Pedig délután pláne nem szokott 2 óránként enni, de lehet a tatai friss levegőtől éhezett meg... Ráadásul, este is benyomott még egy plussz teljes adaggal, míg konditeremben voltam és dédi vigyázott rá. Napi 840 g-t eszik (iszik) és erre még rárakott 140-et alvás előtt... Éééés, nem aludt hajnali akármeddig, hanem 1/4 3-kor, azaz nem sokkal 2 után felkelt, hogy ő éhes... Pedig este fél 9 körül kapta meg az extra adagját! Lassan azt hiszem megint lesz egy ugrás, és többet fog enni! Vagyis azt sajnos nem látom, hogy többet akarna enni, csak azt, hogy sűrűbben! :) Ráadásul fél 7-kor csak 50 g-t evett!! Pedig mindig megeszi az össz. kaját, max. 10-et hagy az alján. És még mindig bukik! Pedig már megint a régi tápszerét kapja, de úgy látszik az előző úgy megbolygatta a gyomrát, hogy még mindig nem állt vissza a normálisra...:( Úgyhogy nem is tudnék azzal próbálkozni, hogy többet adok neki, mert így is néha úgy érzem, hogy szinte én diktálom bele a maradék 10-20 g-t, és még ki is bukja ráadásul... Na mindegy, majd lesz valahogy. Ahogy ő igényli.

Akkor töltök fel 1-2 képet, és már rakom is fel őket!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805517933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása