Medellin 2007.07.03. 17:50

Újabb nemalvás

Hi!

Tegnap írtam, hogy Bence 3/4 7 és 12:30 között 1 órát aludt, a többit meg nyavalygással, meg hisztivel töltötte. Ezután képes volt képes velem azt megcsinálni, hogy:

Lefektettem fél 8 körül, 8-kor már talán aludt. 1/2 9-re lementem konditerembe, 10-kor hazajöttem, etc, etc. éjfél körül ágyban voltam. Már majdnem elaludtam, amikor hirtelen megjött a vihar. Felkecmergés, erkény, száradó ruhák beszedése. Ágyba vissza. Eső, kopácsolás, szél, stb, úgy 0:20-kor elaludtam. 0:30-kor hisztire ébredtem. Háát, én azt hittem meghalok. Először próbálkoztam cumival. Utána vízzel. Utána sírással. Utána egy párnával - amit a fejemre tettem. Nem akartam megetetni, mert ha előbb etetem, mint aznap este, akkor is kibírja alvással 3-4-ig. De fél óra után feladtam, és elkészítettem a kajáját, de Süvi etette meg, mert én nem lettem volna képes rá. Valószínűleg belehaltam volna:)) Így is fél 2 volt, mire végre sikerült tényleg lefeküdnöm aludni, de akkor már totál a halálomon voltam. Ehhez képest vagy 6-ig aludt utána. Az viszont jó. Most meg lett etetve 1/2 5-kor, jelenleg 6 óra van, és ott hisztizik az ágyában megállás nélkül. Már egy jó ideje. Csak megunja. Én már meguntam:) Lehet, hogy a vihar miatt, vagy valami front van, de én sajnos nem tudom követni az ő tempóját. Én akkor is ébren vagyok napközben, amikor ő alszik. Nincs annyi energiám, hogy a 24 óra minden percében vele foglalkozzak. Hát, ennyit a panaszkodásról. Mármint nem panaszkodom, csak mondom!

Ma délelőtt egyébként volt velünk Tesco-ban bevásárolni, mert nem tudtuk rábízni senkire! Jól viselkedett, végig nézelődött, bár az se lett volna rossz, ha alszik, de nem aludt. Csak hazafelé az autóban, amit meg nem szeretek, mert 2 percen belül fel kell keltenem, hogy az ágyába betegyem:((( És persze délelőtt is 10 perccel az indulás előtt aludt el, hogy jól felkelthessem az indulás miatt:((( Ezért nem szeretem magammal vinni, mert fel kell ébresztenem a kis pócot, amikor alszik. Mármint nem kell, de felébred rá, hogy kiveszem az ágyból!

Na, megyek, megnézem.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr565517932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása