Medellin 2007.07.02. 11:05

Képes beszámoló

Hi!

Bence új vicces dolgokat fedezett fel! :) Az egyik, hogy ki tudja dugni a kezét a matrac és a rácsvédő között! Ami mókás, mert lógathatja a kezét:)) Szerintem visszahúzni még nem tudja, cserébe amikor próbál megfordulni, akkor nem tud:) Mondjuk ilyenkor általában a rács felé akar fordulni, amerre a keze is van:)) Mindig rakosgathatom vissza a kezét, kivéve amikor alszom. Lehet akkor is lógatja:) Ha meg berakom az ágy közepére, akkor meg úgyis elmászik a sarokig, új kedvenc helyére...

Egyébként már csinált olyat is este, hogy a fejénél is kidugta a kezét:) Én meg csak annyit láttam az ágyban fekve, hogy két kis kéz hadonászik ki az ágyból két irányba, de a babát meg nem látom a rácsvédőtől! :) Szívderítő látvány, jókat nevettem rajta:)) Nagyon édes:)))

Akkor mutatok 2 új 62-es ruhát, mielőtt kinövi:))

Ez a gyönyörű darab volt barna foltos múltkor - persze akkor volt rajta először...! :)

Ez meg praktikus, mert elöl gombolós, nem kell keresztülhúzni a fején! Nagyitól kaptuk. Az előzőt meg vagy a Timitől, vagy a Wolftól! Bocsi, de nem emlékszem, akkor még lyukas volt az agyam...:/

És a mai szenzáció! Új mókás dolgot fedezett fel megint! A rácsvédő alatt nem csak ki lehet nyúlni, hanem azt meg lehet fogni, és mozgatni lehet! Főleg, ha a hátunkon fekszünk! Eredmény alant:

És ő ettől boldog volt! Meg sem nyikkant, csak néha halkan gügyörészett, pedig előtte elég hosszú nyavalygáson ment keresztül (azért is fordítottam a hátára, mert minden más pózban hiszti volt). Szóval, bejöttem a konyhából, és így találtam a gyereket! Szép csendben, nyugodtan...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr575517930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása