Medellin 2007.06.28. 21:20

Nemalvás

Hi!

Ez a baba... Már megint nem tudom mi van; lehet érzi, hogy jön a melegfront? Normális esetben 4-6 között lefektetem, és utána alszik. Na jó, néha 7. De ma nem volt hajlandó elaludni (a mai 7.!!! étkezése után sem), órákig nyűglődött, míg végül feladta, és inkább nézelődött, meg zörgött a játékaival. Hiába próbáltam mindenhogy fektetni. Végül én is feladtam, és kivettem az ágyból, bevittem magammal Rém rendes családot nézni. És akkor végre elaludt a mellkasomon! De ez már olyan fél 9 körül volt... (Remélem reggelig fel sem kel ezek után...:) Beraktam az ágyára, arra kicsit felébredt, de szerencsére aludt tovább.

Készítettem ma róla nagyon aranyos videófelvételt! Egyszer talán teszek fel ide, vagy legalábbis linket, miután feltöltöttem egy videomegosztó site-ra. Csak előtte még kell egy megfelelő kábel, hogy fel tudjam tölteni a gépre, utána egy program, amivel kivágom az anyagból a kellő részeket, úgyhogy évek kérdése. De majd meglesz egyszer! (Elméletileg zenét és videót is tudok beszúrni a blogba, egyszer majd kipróbálom!)

A kaja továbbra is problémás, még mindig bukik tőle étkezések után, és általában csak 120-at eszik, csak néha 140-et. És emellett a tápszer mellett mintha visszaszokna a 7 étkezésre, 6 helyett... Mondjuk amíg kevesebbet is eszik alkalmanként, addig nem gond. 6*140g=840; 7*120g=840. Okos baba... Nekem most számológép kellett hozzá, neki csak a gyomra...:) A tápszeres doboz által ajánlott napi mennyiség pedig (mindjárt megnézem...) 5*167g=835. Tök ideálisan eszik magától, nem én adagolom neki előírás szerint, hanem az ő igényeihez alkalmazkodva mértem ki neki 140-et! Néha nem eszi meg az összeset. Mik vannak...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr565517927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása