Medellin 2007.06.27. 12:01

Tápszer

Hi!

Írtam ugye, hogy Bence új tápszert kapott. Idáig egy ún. Milupa Aptamil HA Prev. tápszert kapott. Azt nagyon szerette, rendesen ette is (utoljára 140 grammot étkezésenként - napi 6 étkezéssel számolva). Viszont ez az új tápszer nem jön be neki, és ezért nekem sem. Ennek a neve Milumil akármi... Még nem tanultam meg, csak tegnap óta van. Első észrevételem, hogy lassabban eszi, pedig nem tűnik sűrűbbnek. Az előző kaját 10 perc alatt döntötte be, ezt nem. A régi kajából 140 g-t evett, de fért volna belé akár több is szerintem:) Ebből viszont 110-120 grammot eszik meg, de a végén már elég nyögvenyelősen. A régi tápszer mellett már idejét nem tudom, hogy mikor bukott, ebből a tápszerből meg mindig jön vissza egy kicsi, ami nagyon nem tetszik Bencének (nekem sem!). Utána meg nem győz nyeldekelni.

Ezektől függetlenül most ezt fogja kapni, míg el nem fogy, mert baja nem lesz tőle, csak nem megy olyan kényelmesen az evés, mint eddig. 1800 forintnyi kaját nem dobok ki... Utána mást iratok fel, az tuti, hacsak 2 hét alatt hozzá nem szokik (a szervezete? ízlése?).

Amúgy, mivel az utolsó esti evése utáni alvásában volt egy kis szünet (míg Líviáék átjöttek), Bence hajnali 1/2 5-ig aludt! Ami tök jó lenne nekem is, ha nem éjfél körül vetődtem volna ágyba már megint... Lehet egyszer lefekszem én is este 7-8-kor, és alszom Bencével 8 órát. Csak egyszer. A poén kedvéért, meg, hogy aludjak egyszer sokat....:) Ha még tudok egyáltalán...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405517924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása