Medellin 2007.06.27. 11:56

Kedves baba :)

Hi!

Hmmm... Bence úgy tesz, mintha ő egy tündérke lenne:)) Jó, tudom, hogy az, csak néha hisztis tündérke:) És most kiderül, hogy a sírásokat nekem tartogatja mindig. Vagy az apjának.

Például tegnap nagyi (neki dédi) vigyázott rá délután. Végig aludt, meg se nyikkant, enni se kelt fel. Amikor ébren volt, akkor meg csak vigyorgott a dédire, le nem vette róla a szemét! Akkor sem, ha az én ölemben feküdt...

Aztán, este átjött Lívia és Jutka. Bence végig mosolygott, 'beszélt', mosolygott, 'beszélt', stb., és édi volt, meg tündi-bündi. Aztán ásítozott a látogatóknak, majd lefektettem, és aludt.

Ma Lívia vigyázott rá. Átvittem, ágyba lett téve; mosolygott, 'beszélt', mosolygott, 'beszélt'. Majd én távoztam. Lívia megetette, lefektette, Bence aludt. Míg vissza nem érkeztem.

Cseles, cseles...

:)

(Jutka azt mondta, hogy ez a baba annyira értelmesen néz, hogy az elképesztő, és szerinte tuti indigógyerek. A témában nem nyilatkozom, de utánanéztem a számomra ismeretlen fogalomnak. Akit érdekel, tegye ugyanezt, nagy a 'szakirodalom' róla a neten!)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr865517923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása