Medellin 2007.06.25. 17:42

Védőnőnél

Hi!

Bence nagyon édi volt, a védőnő odáig volt érte:)) Mosolygott rá és beszélgetett vele:) És akkor mindig szuper édes!:)

Le lett mérve, de ruhában, így tippre kb. 4800 gramm (ruhában, pelusban 4950 g). Két hét alatt nőtt egy centit is, már 59 cm hosszú (magas:) ! Megint megállapította, hogy olyan Bence fejformája, hogy tuti nagyon intelligens ember lesz. Illetve tök jó, hogy nem hízik a tápszertől, illetve nagyon magas lesz:) Úgyhogy a szokásosakat mondta:)

Viszont azt is mondta, hogy 4 hónapos kora előtt nem kaphat semmit tejen/tápszeren kívül. Ha nagyon 'kell', akkor 3,5 hónapos korában leghamarabb. Úgyhogy a hozzátáplálás még elmarad, mert végülis én sem ragaszkodom hozzá.

A doktornőtől meg kértem receptet, és egy új tápszert írt fel, mondván, hogy Bence már nem csecsemő, már nagyfiú, úgyhogy mostantól ilyet kap! Vagyis próbáljuk ki! Majd holnap kiváltom a Tesco-ban, addig meg van tej. Szerencsére a bukás elleni tartalék tápszert csak egy étkezésnél kellett használni, de elég is volt! 140 g-t 10 perc alatt iszik meg sima tápszerből. Ebből csak 90 g-t ivott meg (lehett elfogyott a türelme, mert azt is 20 percen keresztül itta...:)

Holnap meg dédi jön látogatóba hozzá!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr425517921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása