Medellin 2007.06.21. 08:47

Pince

Hi!

Kezdem a (számomra) jó hírrel: gazdag asszony lettem végre! Megkaptam a GYÁS-t, azaz a terhességi gyermekágyi segélyt!!! Már nagyon vártam! És másfél havit küldtek egyben visszamenőleg! A családi pótlékkal együtt most havi 150.000 forintot fogok keresni 5 (azaz már csak 3,5) hónapig, azzal, hogy itthon babázom! :))) Kezdhetem törleszteni adósságaimat, mivel február óta nincs bevételem (és pénzem). És befizethetem a nyelvvizsgát, és kereshetek egy magántanárt! :)

Rossz hírek: tegnap este már egy cseppet sem tudtam fejni, cserébe Bence már hajnalban sem fogadta el a mellem. Úgyhogy sajnos ez már a vég, szinte napokban lehet számolni, hogy meddig lennék képes szoptatni. És nem tudok mit csinálni. Épp ma elmélkedtem azon, hogy emiatt már sosem lesz vele csomó jó élményem. Mert amellett, hogy a szoptatás elég fárasztó (éjszaka) és unalmas is tud lenni (főleg éjszaka). De nézni a kis kerek arcát, ahogy eszik, érezni, ahogy a kis kezével simogat, csapkod közben, az pótolhatatlan. Az is pótolhatatlan már, mikor még pici volt, és mindig bealudt kaja közben:)) Tátott szájjal esett le a karjaimba:)) Azzal nyugtatom magam, hogy lesz még nekem 1-2 babám, akiket majd tudok (lehetőleg tovább) szoptatni! De az más lesz mondjuk, mert Bence egy van. Most is itt huncutkodik az ölemben:))

Tegnap megint egy szenvedés volt az életünk. 27 fok volt a szobában és nem tudott aludni. Ugyanaz a nyűglődés volt, mint tegnap. De egy idő után muszáj volt magára hagynom, mert akkor már majdnem elájultam az éhségtől és kimerültségtől. Viszont 6 körül átmentünk anyuékhoz, és kiderült, hogy a lenti szinten 20 fok sincs. Kaja után levittük Bencét, aki egyből elájult, és hajnali 4-kor evett legközelebb... Persze, mint tegnap is, ma is megvolt a 2 és a 4 órás móka. És amint párnát ért a fejem, már kelhettem is! De ma egy olyat is eljátszott, hogy kimentem neki kaját melegíteni, miután meguntam az ugrálást, és cumi betevést. Mikor visszamentem hozzá fél perc múlva, addigra aludt (ha az ágyba feküdtem volna be, akkor ez nem történk meg). Visszamentem a konyhába, kivettem az üveget a melegedő, de akkor még hideg vízből, és visszatettem a tejet a hűtőbe. Mire visszamentem a szobába már megint ébren volt. Akkor visszamentem a konyhába, és kivettem a tejet a hűtőből, és visszatettem a vízbe melegedni...:) Utána kivettem az ágyból, és megetettem. Utána még 5-ig nem nagyon aludt, vagyis 5-kor még ránéztem az órára. 6:30-kor evett újra... Na, nem mintha panaszkodni akarnék, csak mondom:)

Most viszont megreggelizek, és megyünk anyuékhoz; vár a pince minden nap, míg hőség van! Max. otthagyom pár órára, míg alszik, és addig hazajövök tenni-venni... Így lesz neki a legjobb!

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr975517915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása