Hi!

Tegnap volt Bence 2 hónapos! Ma néztem meg az egészségügyi kiskönyvét: május 2-án voltunk először az orvosnál, amikor ezeket mérték: 3.600 gramm, 53 centi. Úgyhogy bő 1 hónap alatt hízott majdnem egy kilót, és nőtt 5 centit!

Akkor a képek:

Egy hónap alatt nagy kerek szeme lett, és kikerekedet az arca. Meg lett tokája, de itt nem látszik annyira! :)

Már tud figyelni, dolgokat követni a szemével, és jól lát. És jóval  koordináltabban hadonászik a kezével! És tud rendesen fogni (cumit, pelust, játékot...).

És már éppenhogycsak elfér keresztbe... :) (Azt hiszem 60 centis az ágy keresztbe. Ha kinyújtózik, akkor fejtől talpig eléri a fekhelye 2 végét... háton fekve persze. Hason tudom altatni még így.)

Íme egy 2 hónapos pucér baba! :) Van kis formás combja, hasa, mellkasa, de nem hurkás, meg dagi! Hanem csak gyönyörű! :) A toka viszont itt már befigyel! :) Pont tegnap mondta egyébként a postáskisasszony a postán, hogy a valami rokonának most született 4 kiló 6 dekás gyereke. Persze császárral. Bence most nincs még akkora, és mégsem tudom elképzelni, hogy hogy férne el (meg egyébként hogy fért el) a hasamban..:))) Apa karja jó viszonyítási alap, hogy mekkora most Bence (2 hónaposan, nem újszülöttnek, mint mások.... Atyám...)

Előbb engem nézett, itt apát nézi:) Bolond talpa van:)

Mosolygós képem még mindig nincs, de ma felkészülök, és ha nem felejtem el, akkor bekészítem magam mellé etetéskor a fényképezőgépet. Ébredés után, meg kaja után is nagyokat szokott vigyorogni az ölemben, és akkor szoktunk mindig beszélgetni is. Tegnap véletlenül mondott egy "m" betűt! Még csukva volt a szája, mikor már elkezdte mondani az ááűűű-t! (Mert azt mindig nevetésre nyílt szájjal szokta mondani.) így azt monda, hogy máűű, ami nyávogásnak tetszett, pedig a cicka nem is szokott nagyon nyávogni (főleg nem Bencének) :)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr575517906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása