Medellin 2007.06.14. 10:01

Éjszaka

Hi!

Bence nagyon kis rendes volt éjszaka, ugyanis nem lázasodott be! Dokinéninél megkaptam az utasításokat, hogy fél kúp 6 óránként, ha a szuri miatt belázasodna. Ha csak nyűgös lenne nagyon este akkor is, mert a kúpnak nyugtató hatása is van. Szerencsére Bence megfeledkezett arról, hogy ő délután szurit kapott, úgyhogy nem produkált semmi tünetet, ugyanúgy elvolt, meg aludt, mint bármelyik nap. Persze ma délelőtt jutott az is eszembe, hogy azt mondta a doktornő, hogy otthon tegyek hidegvizes borogatást a lábára, ahová a szurit kapta.... Végülis, utólag már mindegy, de nem is volt rá igény:) Egy pici piros szúrásnyom van csak a combiján. Egyébként meg kapott rá gyógypuszit, úgyhogy az elég kell, hogy legyen! Ja, meg elég is lett! :)

Egyébként nem tudom mit csináltam volna, ha belázasodik. Az eszemmel tudtam, hogy előfordulhat, és akkor kúpot kell adni neki, de lelkiekben nem hinném, hogy fel vagyok ilyenekre készülve... Már nem a 'kúpolásra', hanem arra, hogy Bence lázas, és rosszul érzi magát, és sír, és stb (nem tudom mit csinálnak még ilyenkor), én meg tehetetlenül állok felette, és max. kúpot tudok adni, meg hideg vizes borogatást, lepedőzést, akármit... Szerencsére most nem kellett ezt túlélnem...

Viszont éjszaka sokat voltam ébren, mert fél 4 körül felkelt, de nem akartam megetetni, mert fél 12-kor evett, és éjszaka több időt hagy két evés közt, és annak már csak elmaradnia kell, nem sűrűsödnie... Mondjuk nem is sírt végül, hogy enni akarna, de nem is aludt egyből vissza, úgyhogy őrködnöm kellett... Meg épp azon elmélkedtem, hogy rá kéne szoknom a még kevesebb alvásra, és igazából az 5-6 órás etetés után már nem kéne visszaaludnom, mert úgy megy el a délelőtt, hogy semmire nincs időm. Mert minden reggel az etetés után jön még egy óra 'játék', azaz beszégetünk (ő azt mondja, hogy "ágű"), nevetünk, mosolygunk egymásra, én piszkálom, ő vigyorog, meg tornázunk, nyakerősítünk, lábon rugózunk (azt muszáj neki, ha a vállamon van), stb, stb. Utána beteszem az ágyba, és jön a mosogatás, reggelizés, netezés, mosás berakása, stb, és már el is telt a délelőtt. Pedig most el kellene mennünk, de meg kell várnom a köv. etetést.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr585517903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása