Medellin 2007.06.13. 00:19

Távollét

Hi!

Olyan rohangálós napunk volt ma, hogy még csak most jutok el odáig, hogy írjak egy kis blogot... Pedig már rég aludnom kéne. De még meg sem fürödtem... Ki leszek ütve etetéskor éjszaka...

Akkor..., hogy tegnap mi volt, arra már nem emlékszem, mert fáradt vagyok; a tegnapi nap már sosem lesz megörökítve! :)

Ma viszon itt voltak nagynénémék babalátogatni. Bence kapott pl. egy nagggyon-nagggyon vagány fürdőgatyát (jövőre már jó lesz rá), amin halálfejek vannak, és az van ráírva, hogy "Pirate of the sea" (asszem) :)) A másik esemény meg az volt, hogy annyira egybeértek a programjaink, hogy ma a baba nagyon sokat volt nélkülem emiatt. Leadtuk anyuéknál délután, míg elmentünk a Tesco-ba, de olyan sokáig voltunk ott, hogy már nem lett volna értelme hazavinni, mert 7-re meg mentünk el megint egyéb program miatt (ahová nem akartuk vinni); így kb 1/2 4-től 1/2 10-ig anyuéknál volt! És az volt benne a para, hogy amikor hazamentünk Tesco után, nem volt ott a baba a lakásban! Mert az más, hogy bevásárlás előtt leadjuk, vásárlás után meg megyünk érte, azaz otthonról Bencével távozunk, és vele is érkezünk haza, csak ő nem jön Tesco-ba. Most viszont először volt olyan, hogy Bence nélkül érkeztünk haza, és ott volt üresen a kiságy!! :/ Jó, persze őt nem zavarta a dolog, aludt egész este anyuéknál, csak enni kelt fel. Ja, persze nekem is necces volt, hogy 2 szoptatás is kimaradt, meg kicsit kellemetlen is volt, de túléltem! Azóta már megetettem, bár még nem is volt annyira éhes! Ez a szoptatás most nekem kellett inkább sürgősen:))

Ma amúgy rengeteget mosolygott, nevetett, beszélt! De még nincs új mássalhangzónk a "g"-n kívül! Jaj! Annyira édes!

Jaja! Meg ma voltunk fodrásznál is családilag! Anyu 10-re ment, 11-re Süvi, én meg utána. És vittük Bencét is, mert Gabi (a fodrász) is kíváncsi volt rá! Akinek épp nem csinálták a haját, az foglalkozott a babával! :) Úgyhogy ennyi minden történt ma vele.

Persze ezek nem igazi hírek, és épp azon elmélkedtem, hogy mostanában nem tudok beszámolni semmiről! Mindent nagyon hamar elkezdett csinálni, de mostanában nem történik semmi új, és a régi próbálkozásai sem tökéletesek még. Pl. ezer éve tanul cumit berakni, de még mindig nem megy. Ezer éve emelgeti a fejét, de még mindig nem tartja meg. Stb. Mostanában csak annyi történik, hogy többet mosolyog! :) Már várom, hogy beszámolhassak arról, hogy megfordult, vagy valami!

Na, megyek fürdeni, és holnap majd a táplálásról írok pár szót!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr555517901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2007.06.13. 17:45:13

Sietunk haza, hogy atvegyuk Editek helyet a babazasban!!!! (Bocs, ezen a gepen nincsenek ekezetek). L.
süti beállítások módosítása