Medellin 2007.06.13. 19:55

Dokinéni

Hi!

Ma voltunk dokinéninél! 2 hónaposan 4.510 gramm a súlyunk, és nagyon szépek vagyunk! És nagyon fiúnak nézünk ki, ez is meg lett állapítva. Illetve, hogy Bence nem széltében, hanem hosszába nő. Én ezt úgy értelmezem, hogy nem lesz kerek/dagadt/husi baba, hanem inkább nyúlánk. Hosszra most is 58 centit mért, asszem az múltkor is annyi volt.

Viszont, ma kaptunk szurit!! Bence nagyon ügyi volt! Szépen csendben lemenek a vizsgálatok, meg se nyikkant, viszont amikor beleszúrták a kis combjába a tűt, akkor elkerekedett a kis szeme, és gyorsan elkezdett bömbölni! :) Szegénykém:) Egészen addig, míg ki nem húzta a lábából a tűt a doktornő, akkor azonnal elhallgatott, anya adott puszit a bibi helyére, és utána nézelődtünk tovább! :) Nagyon ügyes baba volt! Még kicsit kellett maradni, ha esetleg allergiás reakció lépne fel, de persze nem volt semmi.

A táplásáról, amit ígértem, majd írok később, vagy máskor, mert már megint 8 óra van, még vár egy halom vasalnivaló, le kell szednem a kiteregetett ruhákat is (azokat is ki kell vasalni akkor..:/), mosogatnom kell, közben lesz egy etetés még, 9-kor kezdődik a sorozatom, fürdök még valamikor, és már éjfél is el fog múlni....... Hajjaj. Remélem holnap már utolérem magam, de annyi plusz programom van! (Ma a vízvezetékszerelő, a doki, és egy babalátogató; holnap gyógyszertár, közért, kozmetikustól időpontkérés, esetleg az autómosótól is... stb.) De cserébe ma 9-kor másztam ki az ágyból, mert a reggeli etetés után még lustálkodtunk/aludtunk Bencével a franciágyon:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr945517902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása