Medellin 2007.06.10. 21:57

Sukoró

Hi!

Ma is lent voltunk Sukorón. Kis póc megint nem akart aludni, és arra jöttünk rá, hogy kemény neki a kiságy. Kapott a kis pokróca alá székpárnákat (így hívják? percek óta a nevén gondolkozom..), és azon már sikerült elaludnia. Persze a friss levegő ellenére megint nem volt kiütve, 2 óránként evett, és nem akart az ágyban maradni. Nem is szedtem sok cseresznyét:))

Teljesen el vagyok már megint képedve a tápszeren. Sukoróra ugye nem viszek le tejet, nehogy megsavanyodjon, és a mai nap után megint megfigyeltem: míg anyatejből 40-50 gramm elég neki szopizás után, addig tápszerből 90-100 gramm kell! Ez egyszerűen nonszensz! Próbáltam elvenni tőle a kaját 20 grammonként, és egyszerűen sírt veszettül, hogy kéri a kaját vissza, mert rögvest éhenhal! Amikor hazaértünk, és itthon evett, a kb. 45 gramm anyatej után szépen büfizett, majd bealudt a kiságyában... Na erre mondjon nekem valaki valamit!! Ennyire nincs tápérték a tápszerben? Ráadásul ha azt vesszük, hogy mennyiség, akkor hogyhogy több, mint 2x annyi fér a gyomrába, mint tejből? (Mert ha iszik 40 grammtejet, vagy 40 gramm tápszert, az ugyanúgy 40 gramm a gyomrában.) Hát, én tényleg nem értem, csak gyártom az elméleteket...

Más. Bencén találtam egy anyajegyet! :))) Első kis anyajegye:)) A bal combján van oldalt, már majdnem a kis fenekén, annyira fent. Én meg ott törölgettem egyik nap tisztábatevés után, hogy miért nem jön már le...:)))

Hát, most nem írok többet, mert fél órája olyan fáradtság van rajtam, mint a szülés utáni héten. Teljesen le vagyok nullázódva, az agyam is alig mitiscsinál...:)

Azért még rakok fel pár képet! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805517898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása