Medellin 2007.06.10. 22:12

Képek - 8. hét

Hi!

Ez még a hét elején készült, itt még nincs 8 hetes! Fogta magát, és beköltözött a sarokba! :) Nagyon édi! a cumi az arcán van, nem a szájában:)) És a képen már látható az új, zenélő-forgó játéka. Szereti, mindig csöndben figyeli, kaja után ott tudom hagyni, anélkül, hogy sírna, míg kimosom a cumisüvegét:)

Ugyanaz más szögből, mert ez is édi:) Kis nyári hálózsák van rajta amúgy!

Hát igen, ez megint egy alvós hátulról, de akkor a legédesebb, amikor alszik:)) Ez az új takarója, amit írtam, hogy vettem! Cicás! Vékony nyári, és mégis melegen tartja! Volt, hogy hideg volt a kis lába, mikor lefektettem, de mikor kiszedtem a takaró alól, akkor jó meleg volt minden végtagja (anélkül, hogy neki melege lett volna). Nagyon örülök neki, hogy megvettem, jó vételt csináltam! :)

Nem túl jó szögből, közelről és alulról fotóztam, dehát a lábamon feküdt:))) Csak azért teszem ide ki, mert nagyon kis idétlen:)))

Ma, Sukorón, a cicás pléddel. Persze alvós kép:))

Még egy ugyanonnan, dehát, ha ezek sikerültek jól... Ilyenkor nem mozog ugyanis:))

Hát, nem azt mondom, hogy szuper kép, de sokan megjegyeztétek, hogy nincs rólunk közös kép! Na, most már van! Egyik botrányosabb, mint a másik, és még ez volt a legjobb:)) Messze magasan a legjobb:)))

Akkor most megyek fürdeni és aludni (1 órácskát), míg el nem érkezik egy etetési időpont. 6-kor evett utoljára, kíváncsi vagyok eszik-e még ma, vagy csak éjfél után. Semmiképp sem fogok most sokat aludni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr215517899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2007.06.15. 09:44:31

Óóóóó szerintem nagyon jó az utolsó közös fotó :)))
süti beállítások módosítása