Medellin 2007.06.04. 18:38

Csípőszűrés

Hi!

El is felejtettem írni, hogy ma csípőszűrés van!  Délután voltunk az előírt csípőszűrés/agyi és hasi ultrahang programon. 3,5 hónapos korában kell megint vinni. Azt nem értem, hogy már legalább 2 hete megkaptam az időpontot, ezért azt hittem, hogy ott valami iszonyat tumultus lehet. Jó időben el is indultam, meg fel voltam készülve a várakozásra, erre kihalt volt az egész épület. Összesen 4 emberrel találkoztam. Az egyik a portás volt, aki útbaigazított, egyik egy ablak túloldalán ülő nő, akinek le kellett adni adni a beutalót, illetve a doktornő és az asszisztense a szobában:))) Mintha 2 ember még elhaladt volna a folyosón valamikor, de ennyi...:) Se előttem, se utánam nem volt senki. Meg egyébként se volt sehol senki...:) Ahogy az angol mondaná: weird. Amúgy a Királyhágó utcában voltam, v.mi gerinc akármi-akármi, v.mi kórház volt talán. Lehet már nincs is működő profil az épületben, csak az ultrahang...

Mindenesetre Bencét fel kellett kelteni (a kocsiban elaludt ugyebár), úgyhogy szépen csendben, ébredezve, nézelődve tűrte végig a vizsgálatokat! Pl. érdeklődve figyelte percekig a monitort, amin a hasa volt látható átultrahangozva, vagy mi:))) Gondolom egy csecsemőre se mond semmi negatívat a doktornő, de azért büszkén elmesélem, miket mondott (amit nyilván minden anyukának mond, igazítva a gyerekéhez..) :))) Tehát, azt mondta, hogy milyen szép hosszú baba, meg milyen sármos! :) (Meg milyen nagy a keze lába, milyen nagy lesz, stb, stb.) De nagyon édesen viselkedett a baba végig, úgyhogy nagyon büszke voltam rá! Hazaúton meg furcsa mód nem aludt el a kocsiban, végig ébren volt, de meg se nyikkant! Cserébe hatalmas szemekkel bámult kifelé az ablakon, még cumizni is elfelejtett, és a két kis kezét ökölbe szorította a mellkasán, mintha valami nagyon izgalmas utazáson venne részt..:) Édi:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275517888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása