Hi!

Íme a képek a 7 hetes, egyre növekvő, hízó Bencéről! Már lelóg a lábamról és tokásodik:)

Egy félpucér kép, hogy lássátok, nem éhezik! :) Külön figyelmet érdemel a csikóhalas bugyi! :) (Azaz pelenka, de én bugyinak hívom. Ha anya és apa is bugyit hord - na jó, apa alsónadrágot, de azt is annak hívom - akkor a baba is:)))) Amúgy az ágyára rakott pelenkázólapon láthatjátok.

Elbújós kép;vagy csak nem akarta, hogy fotózzam! :)) Külön figyelmet érdemel a talpa! :)) Az (autós) hordozójában láthatjátok. Ja, és a comb is külön figyelmet érdemel, nagyon kis formás! :)

Ez a kép már Sukorón készült, a kiságyban. Persze, úgy néz ki, mint aki alszik. De az 5 perces eszméletvesztéseket nem hívom annak! :) Ujjbábú Bocinéni jobbra.

Sukoró, cseresznyeszedés. A fiatal úrfi kiment a birtokra körülnézni, és megtekintette rabszolgáit munka közben, akik hordták neki a cseresznyét! :)) Persze nem alszik! Alig lehetett odatenni a cseresznyét, a köv. másodpercben már ott sem volt! Csak épp sikerült lefotózni, meg épp csukva van a szeme! :))

Látjátok? Itt is csak úgy tesz, mintha! Résnyire nyitva van a szeme! Ha elmozdul mellőle az ember, azt észreveszi, kiköpi a cumit, és hiszti-hiszti:)) Pedig Ujjbábú Bocinéni azért van ott, hogy kitámassza a cumit, hogy ne lehessen kiköpni, csak úgy! Persze, ha meg akar szabadulni a cumitól, akkor megszabadul tőle...:)

 

Hát, ez nem baba, hanem eredmény. Molli kutya a szomszédból szintén jött körülnézni.

Nem táncol, csak bolond! :) Az a vonal a szemöldöke felett csak árnyék, nem ilyen a szemöldöke! :)) Ennyire azért nem tud csodálkozni! :) Ja, ez a ruha ma volt rajta először, Loláéktól kaptuk, csak idáig nem hordta, mert nagy, 62-es... Hát, már nem nagy...:)

Szintén mozgolódás közben. Sok ilyen kép készült, de csak ezt a 2-t teszem fel. A kep.tar.hu-n fent lesz a többi is, amint feltöltöm, de lehet ma már nem lesz rá időm!

Anya már kisebb tokával, baba már nagyobbal! :))

És végül egy apás sztárfotó! Ebből is lesz több fent a tár-on.

Amúgy a szomszéd megmondta a tutit Sukorón! Kiszívott minket teljesen a nap, ettől van ilyen 'jó' színünk! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr265517884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása