Medellin 2007.05.31. 10:40

Pár infó

Hi!

Bocsánat, mostanában nem nagyon írtam, de ez azért van, mert sokat voltunk házon kívül! Hétfőn ugye végig anyuéknál voltam nagyival, kedden mindenféle dolgot intéztünk (amúgy kedden volt a 3. házassági évfordulónk Süvivel! :), tegnap már itthon voltak anyuék, és átmentem hozzájuk, stb, stb, úgyhogy nem nagyon voltam gép előtt! Persze ilyenkor, amikor 'kényszerből' írok, akkor sosem jut eszembe semmi... Úgyhogy csak 1-2 infó.

Hétvégén elmúltunk 6 hetesek! Lassan már nem fogom számolni a heteket, csak a hónapokat! :)) Bence pár napja rendesebben eszik/alszik, ami azt jelenti, hogy ha alszik, akkor nem kel fel 2 óránként enni, hanem akkor alszik! Már csak akkor eszik 2 óránként, ha ébren van 2 szoptatás közt! Amúgy 3-4 órákat tud aludni napközben is. Tegnap pl. 'csak' 7 étkezés volt, és ma is még csak 3! :) Éjszaka 1x kelek hozzá, mert egyszer eszik késő este, egyszer 2 körül (ekkor kelek), és utána már csak 6-7 körül (ez már felkelés/reggel kategória), amikortól már nem alszik vissza, így én se nagyon...

Ezen a héten nem voltunk a dokinéninél, mert szabira ment, úgyhogy a súlygyarapodásról most nem tudok beszámolni. De a combomról kezd lelógni, ha azon fekszik, úgyhogy láthatóan nő hosszra is! :) Egyre többet gőgicsél (mint "gúú, eűű," meg még v.mi), egyre többet mosolyog, egyre többet tornázik a vállamon (kb. büfi helyett is).

Képeket nem csináltam az elmúlt időszakban, valószínűleg azért, mert nem voltam fényképezőgép közelben sem, a fenti okok miatt! De most már megerőltetem magam, mert kellenek a képek! Tegnap voltam a 6 hetes kontrollon is, oda is vittem képet, mert úgy szokás. Albumba gyűjtik, hogy Barna kiket segített világra!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35517875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása