Medellin 2007.05.25. 17:22

Új skill

Hi!

Még egy dolgot megtanultunk pár nap óta, amit elfelejtettem itt megörökíteni. Azt csinálja, hogy amikor fekszik, vagy aludni akar, akkor megfogja a pelus szélét, ami a feje alá van terítve, és odahúzza az arcához. De ezt csukott szemmel, kitapogatás útján is bármikor! 2 pillanat alatt megtanulta! A másik koordinált mozgása pedig ugyebár az, hogy megfogja a cumiját, és kiveszi a szájából. Félálomban is, csukott szemmel is! Bármikor meg tudja fogni a cumit! (Meg a pelus szélét...) Mást amúgy nem, az összes többi megmozdulása (kézileg) még teljesen koordinálatlan...:))

Ma amúgy tök pucéran volt, csak egy pelenka volt rajta az öltözet, dehát olyan meleg volt! Imádom amikor pucér; lehet simogatni, puszilgatni az egész testét:)) Tökre kihasználom, hogy nem tud ellenkezni:)) (Bár nem tudom, hogy akarna-e...) Imádom! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr775517871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása