Hi!

2 újabb dolog történt az elmúlt napokban, amit még nem írtam meg! Az egyik, hogy tegnap megtalálta a hüvelykujját!!! Igaz azóta sem, de akkor boldogan szopizta kicsit! :) A másik, hogy napok óta új dolgot tud mondani az "e" és az "ö" betűn kívül!! Azt mondja, hogy "eű"!! Általában mosolygás, vagy tüsszentés után. Amennyiben a tüsszentés jó dolog, akkor azt mondhatom, ha örül, akkor "eű"-t mond. Kb. És nagyon édes babahangon mondja! :) Ezen kívül ma egyszer olyan hosszan megtartotta a fejét, miközben hason feküdt, hogy el se hittem! Mármint azért volt nagyon ügyes, mert nem is billegett közben a feje! De az volt az első próbálkozása, akkor még volt ereje, mert a további próbálkozások már nem voltak ennyire tökéletesek!

Ma volt kint rajtaütésszerűen a védőnő is nálunk, és megállapította, hogy nagyon fejlett a baba! Hogy a szép a koponyája, és olyan formájú, amire azt mondják, hogy azokból lesznek az okos emberek, ill. megállapította, hogy a méretek és arányok alapján magas lesz, illetve, mikor mondtam, hogy miket tud már a baba, azt mondta, hogy a korához képes nagyon fejlett! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr195517868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása