Medellin 2007.05.22. 11:53

Ordítás

Hi!

Tehát ott tartottam, hogy a baba 1/4 6 óta szórakoztat. 11-kor tudtam letenni végre!!! Azaz 9 - fél 10 között, amikor Süvi felkelt, akkor átmentem hozzá a babával, és akkor a kezemben elaludt. Azon elmélkedtem, hogy akkor most hagyjam-e aludni, vagy tegyem le, de akkor felébred, és enni akar majd 5 percen belül... Mert se így, se úgy nem szabadulok tőle:))) Hagytam inkább kicsit aludni, de persze felébredt fél órán belül, úgyhogy 10-11 között meg etetés volt... Süvi viszont elment itthonról, úgyhogy nyugodtan nekiláthattam mosogatni, mosni, teregetni, macskawc-t takarítani, szemetet levinni, ágyazni, reggelizni (!!!) míg Bence torka szakadtából ordított (nem volt éhes, tisztába volt téve, úgyhogy csak hiszti volt). Lemértem: 25-30 percet kell hagyni ordítani, míg kidől magától. 30 perc után, mikor elhallgatott, akkor bementem hozzá. Kis póc, ott pihegett nyitott szájjal, mint aki épp egy maratonit futott le, szeme meg félig le volt csukódva... Azaz még nem aludt teljesen, csak ki volt nyúlva... Megbeszéltem vele, hogy anya nem ér rá mindig vele foglalkozni, mert más dolgom is van, de itt vagyok, meg nem tűnök el, meg kapott puszikákat is. Azóta is alszik, egyszer riadt (sírt) fel (pedig azt sosem szokott!!!), de mire be tudtam volna menni (kb. 10 mp), addigra már el is hallgatott. Szegény kis póc! Ha szépen aludna evés után, akkor tudnám intézni a dolgokat anélkül, hogy neki sírnia kéne. Így viszont ez van. Már, ha nincs senki itthon rajtam kívül, aki foglalkozni tudna vele, míg én mást csinálok.

Délután le lesz adva anyuékhoz, mert megyünk Süvivel vásárolni, de késő délután majd viszem sétizni is. Állítólag ma v.mi melegrekord lesz, úgyhogy ma is rövidujjasban, és mezítláb leszünk a kocsiban, természetesen kitakarva:) Mint tegnap. Olyan édi volt, feküdt az oldalán, és a nagy meztelen talpát kidugta a kocsi végén..! :))

Na, megyek, és nekilátok vasalni! Van rá 5 percem, ha a baba most is a 2 órás ütemtervet tartja szem előtt! Báááár, hátha most úgy kifáradt az ordításban, hogy többet is fog aludni, és ad nekem még egy kis szabadidőt...

Pá!

(Ui: Fejlődőképes a postásunk: Tegnap fél óráig nyomódott a csengő, mire rájött, hogy neki kell visszanyomnia, nem magától ugrik vissza. Miután ajtót nyitottam, felhívta rá a figyelmemet, hogy beragad a csengőnk, majd megmutatta!!!:) Én azonnal nyomtam vissza, hogy ne haragudjon már, de alszik a gyerek... Az előbb halkan kopogtak az ajtón. A postás volt! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr595517865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása