Medellin 2007.05.18. 22:28

Napi rutin...

Hi!

Megfigyeltem, hogy miből áll minden napom (mert biztos nem árt a rendszeresség:): (ofkorsz babázás), etetés, pelenkázás, mosogatás (ezek egész nap, vagyis éjjel-nappal) mosás, teregetés, (délelőtt), vasalás, tv nézés (délután/este). Ez néha kiegészül egy kis egyéb házimunkával (söprök, szemetet viszek le, wc, mosdó, kád tisztítása, stb.). És ezek mellett is egyre rosszabbak az állapotok a lakásban. Pl. porszívót több, mint egy hónapja nem láttam. Túl hangos szerintem, eszembe nem jutna baba mellett bekapcsolni, bár lehet ez hülyeség. Ha nem alszik azért, ha alszik, akkor meg azért... Meg amúgy is olyan béna, ha végre van egy szabad órám, akkor meg azt kell lesni, hogy milyen házimunka vár éppen rám. Úgyhogy nem izgatom magam annyira, a fontosabbakat megcsinálom, a többit meg ha már nagyon muszáj (vagy látogatót várunk:) Ja, és nemsokára bejön a programba a főzés is, mert idáig anyu főzött ránk, de ez már csak egy hétig lesz így! Sőt, holnap kezdem, mert elutaztak hétvégére apuval:)) (Rakottkrumpli lesz, vasárnap meg carbonara spagetti...)

Kisnyúl ma nagyon randomra evett, mert vittük el magunkkal, és mindig induláshoz volt igazítva az evése, nem a program az evéséhez. Ez annyit tesz, hogy néhány szopi kimaradt, vagy rövidebb lett, és üvegből kapott tejet. Mennyivel gyorsabb! És hogy fájt a mellem emiatt! :) Alig vártam, hogy végre megszoptassam:)) Jó hosszan! :)) Micsoda örömök...:) Amúgy ma mosolygott rám párszor! Azt kell mondjam, hogy egyre gyakrabban mosolyog (persze 95%-ban az apjára), úgyhogy lehet lassan nem véletlen mimikáról beszélünk már, hanem a boldogsága tudatos kifejezéséről! Majd meg is nézem a nagykönyvben, hogy mikortól mosolyog egy baba. 3 hónaposan már tuti, mi elmúltunk 1 hónaposak, úgyhogy a kettő közt, úgyhogy nemsokára. Ezeket már a kezdeteknek vélem! Ezen kívül már olyan ügyesen tartja a kis fejét! Van, amikor nem is billeg már, hanem kitartja sokáig! És annyira igyekszik! Néha már nyöszörög, meg hangokat ad ki, ha már fáradt, és nem úgy megy, ahogy ő szeretné! Annyira tud küzdeni! Nagyon kis kos! És annyira édes, hogy a fej megemeléséhez felhúzza a szemöldökét és a homlokát is (azaz ráncolja), mintha ezzel rá tudna segíteni a dologra:))) Mintha homlokból emelné a fejét, és nem hát-, meg nyakizomból...:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305517859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása