Medellin 2007.05.17. 09:17

Alvás

Hi!

Az az érzésem, hogy Bencécske a szépítő alvás mellett tette le a voksát. Ezt hosszú megfigyelés és adatgyűjtés után most már bátran állíthatom. Az van ugyanis, ha a vacsi 8-9-10 óra körül van (ahogy épp kijön), akkor aznap az volt az utolsó kaja, és legközelebb csak éjfél után (vagy akár 1 óra után) eszik csak! Addig alszik, mint a bunda, arra sem kel fel, amikor átviszem az ágyba lefekvéskor. Tehát előfordul, hogy akár 5 óra eltelik 2 evés közt. De persze éjfél után megint 2-3 óránként eszik:)) Inkább 2... :)) Nagyon néha több, aminek köszönhetően Bence születése óta már 2x álmodtam összesen!! :) Mert ugye az alvásnak vannak fázisai, és az álmodós fázisig sosem jutok el, mert addigra már felkelek és etetek... :)) Az elmúlt 4,5 hétben 2x sikerült annyit aludnom, hogy álmodjak is:)) Lehet, hogy többször, de én csak ennyire emlékszem, márpedig én emlékezni szoktam az álmaimra, vagy arra, hogy álmodtam.

Tegnap voltunk még sétálni késő délután is Timivel, és furcsa módon Bence nem aludt. Sétálásnál pedig mindig alszik, de most végig ébren volt! De csendben nézelődött, csak a séta végére kezdett nyűgösködni, mert éhes volt.

Amúgy továbbra is nagyon édi! Sajnos most nincs fényképezőgép a közelemben, pedig látnotok kéne, ahogy most fekszik az ölemben!!! Ilyen édes nincs is a világon!!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405517856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása