Medellin 2007.05.10. 23:28

További szivatás

Hi!

Kicsit ki vagyok purcanva! Nem elég, hogy éjszaka 2 óránként evett, ezt a "jó" szokását megtartotta ma napközbenre is. Alig aludt, és amikor meg végre elaludt, akkor a 3-4 órás alvás helyett pont csak annyit prezentált, hogy a köv. evése is 2 óra múlva legyen... Akár stopperrel is mérhettem volna... Ha egy evés pl. 11:50-kor volt, akkor a következő tuti 13:50-kor! De így percre pontosan. És fájnak egész nap a melleim. Meg a környéke. De erre most nem tudok okot mondani még.

Viszont ma sokat edzettünk! Fel volt rakva a vállamra büfi céljából, de aztán ott ragadt nézelődni (már nem ettünk) és gyakorolta a fej megtartását! Mert emelgetni ugyebár tudja születése óta, de ma megpróbálta tartani sokáig! Csomót billegett a feje, szinte bólogatott, mert azért nehéz neki mozdulatlanul megtartani, de nagyon-nagyon ügyes volt!!! Szépen ment neki! Utána ülő (álló) pozícióba emeltem, és ott is megtartotta a fejét. Csak ritkán kellett kicsit alátámasztani az ujjaimmal. Úgyhogy megbeszéltem vele, hogy mától minden nap fogjuk ezt gyakorolni, hogy erősödjön a kis nyaka. És mielőbb tehessem kenguruba! :)) És ő találta ki ezt a programot, hogy nyakat erősítsen! Biztos úgy érzi, hogy nemsokára egy hónapos lesz, és addigra el kell érni valami célt, hogy legyen addigra v.mi új skill-je! :)) Kos, fontosak a célok neki! A cumival is ez a helyzet..:)

Szerintem azt sem írtam még, hogy tegnap megcsókolt! :)) Ott matatott a vállamon büfi helyett, meg emelgette a fejét, én meg oldalra fordultam, hogy megnézzem mit csinál. Erre megemelte és felém fordította a fejét, és ezzel a mozdulattal bekapta a számat:))) Nem akartam kiábrándítani, hogy így éhen fog maradni, úgyhogy gyorsan visszatettem enni büfi nélkül:))) Annyira édes volt!!! :)) Aminek "anyaszaga" van, az jó esetben tejet jelent neki. Legyen az a vállam, a szám, a nyakam, vagy amit elér. De pl. a kezemet sosem nézi kajának... Furcsa ez. A nyakamat is bármikor kiszívná pedig...:) Nem tudom mi alapján szelektálja a testrészeimet:))

Sikerült ma beszélnem a fotósokkal, állítólag ma megérkeztek a fotók. De ma nem mentem el értük, majd holnap.

Ja, és továbbra is napi szintű elfoglaltsága Bencének, hogy hisztizik, mert nem tudja a cumit betenni a szájába, de tőlem nem fogad el segítséget. Simán ellök a kezével, meg kiköpi a cumit, csak akkor nyugszik meg, ha észrevétlenül lököm a szájába, mintha ő lett volna ügyes. És próbálkozik, ha én nem segítek. Már, ha tud koncentrálni a hiszti mellett:)) De tényleg minden nap van egy fél óra, amikor az a programja, hogy a cumit tanulja bekapni magától. Ezen még mindig el vagyok képedve.

Most 3/4 12 van, én meg még mindig nem alszom, mert várom a lefekvés előtti etetést. Remélem a sok 2 órás etetés után most 4-5 órát alszik majd egyben, hogy itt várakozhassak alvás helyett. Ha lefeküdnék, akkor max. fél óra múlva akarna enni, annál szörnyűbb meg nincs, mint fél-1 óra alvás után felkelni éjszaka, Úgyhogy inkább várok. Mindegy. Murphy törvénye így, vagy úgy, de érvényesülni fog! Lényeg, hogy ne tudjak aludni! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15517844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása