Medellin 2007.05.07. 11:49

Nemalvás

Hi!

Az a jó a nemalvásban, hogy éjszaka, míg Bence nem alszik még el evés után (és addig én sem tudok), addig is nézegethetem, meg simogathatom őt, meg puszikat is adhatok neki! Ez is van olyan jó program, mint az alvás! :) Úgyhogy nem panaszkodom :) Csak napközben, estefelé...:)

Amúgy tegnap este óta tényleg nem kapott semmi kiegészítő táplálékot, csak anyatejet tőlem. És ehhez az kell, hogy 3/4 órát szoptassam kb (a fél óra helyett). Ha letevés után panaszkodott, az azért volt, mert még büfizni kellett, vagy még szomjas volt, de akkor meg adtam neki vizet, és csodák csodájára, az is megfelelt neki! Ivott 10-20 g vizet (vagy annyit sem), és utána már nyugodt volt! Vagy akár csak 1-2 kortyot! Úgyhogy egyelőre úgy látom, hogy menni fog a dolog! Bár még csak 3-4 ilyen etetésen vagyunk túl! Mindenesetre szorítok magunknak! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr745517836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása