Hi!

Már pénteken kimenőnk volt! Azt mondta a gyerekorvos és a védőnő is, hogyha szép idő van, akkor már péntek délután kimehetünk a a levegőre, azaz át anyuékhoz a kertbe, mert azért utcán még ne nagyon tologassuk! Úgyhogy pénteken és szombaton is anyuéknál voltunk! A teraszon még nem időztünk sokat, egyrészt mert a hordozója azért annyira nem tűnik kényelmesnek, hogy órákat töltsön el benne (bár ő nem panaszkodott, hanem aludt), illetve kicsit fújt a szél, és féltem nehogy v.mi baja legyen! Úgyhogy tegnap is csak kb. 10-15 percet voltunk kint. Pénteken többet. Amúgy meg a kanapén aludt (vagy sem...) :)

Pénteken Loláék látogatták meg anyuéknál (kapott szép nyuszis fürdőlepedőt - olyan kapucnisat), szombaton meg Reniék!

A kis hisztizsákom amúgy most az ölemben fekszik, mert nem lehetett magára hagyni... Vagy torkaszakadtából üvöltött, mert kiesett a cumi a szájából, vagy torkaszakadtából üvöltött, pedig benne volt a cumi a szájában...:))) Mióta nem sárga, azóta jóval kevesebbet alszik! Igazából 1-2 olyan szakasz van, amikor alszik 2 szopi közt, amúgy ébren van, és szórakoztatni kell. (Éjszaka viszont alszik!!!) Na jó, nem szórakoztatni, hanem foglalkozni vele. Unalmas úgy ébren lenni, hogy nem történik semmi... :) Ahhoz meg még pici, hogy elfoglalja magát, úgyhogy 2 szoptatás közt is babázok. Ez néha annyiban merül ki, hogy nézem a tv-t, öleben a babával. Vagy blogot írok...:) Az ölemben csendben van, akkor is, ha nem alszik! De ott el is szokott aludni mondjuk! Lehetőleg fél órával az ideális etetési időpont előtt...:)) Ja, amúgy szegény úgy bömbölt nemrég! Én meg nem ugrottam egyből, hogy kibírja a hülye cumi nélkül, míg elolvasok egy cikket. Ő meg csak ordított megállás nélkül. Mikor bementem, akkor láttam, hogy lerúgta magáról a takarót, amitől a napellenzője (a takaróból sátorként felette lévő rész) ráborult a fejére...:))) Szegény baba ott bömbizett tök kitakarva, csak a fején volt takaró... De konkrétan az egész fején:))) Olyan bolond volt:))) Hát így ne rohanjon egy anyuka, ha épp megmukkan a gyerek:))) Mert ugye ne rontsuk el, nem kell minden szavára ugrani, ha meg nem, akkor meg kiderül, hogy takaró van a fején... Nem könnyű, nem könnyű!!

Most épp be van bábozódva, úgy be van csavarva, mint egy múmia, és mégis mindjárt elalszik, pedig ilyenkor nem szokott... Hát igen, anya mellkasa/hasa álmosító! A mellem és a tejem is az, annak a közelében is elalszik 2 mp alatt, akko is, ha percek óta sikít miatta...:))

Na, feltöltök még pár képet, mert azt is ígértem!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr25517822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása