Medellin 2007.04.27. 11:17

Gyarapodunk!

Hi!

Tegnap volt Bence heti mérése! Múlt hét csütörtökön 3170 g volt (3190-nel hoztuk ki a kórházból, de nem tesz semmit, két mérleg sosem méri ugyanazt az adatot...). Tehát, múlt héthez képest szépen hízott a pocok, mert most 3380 grammal mértem! Igaz volt rajta pelenka, de ha azt levonjuk (magában nincs súlya, próbáltam külön lemérni), akkor is hízott! Persze meg kéne néznem pontosan a szakkönyvben, hogy csecsemő korban mennyi az átlagos gyarapodás hetente, de mindenesetre nem fogyott! :)) Sőt! Már elő szokott fordulni napi 1x legalább, hogy szoptatás után már nem kér kiegészítőt, azaz elég neki az én tejem! És egyre többet alszik éjszakánként, remélem megtartja ezt a jó szokását! 4-5 óránként kell csak etetni éjszaka!! Mielőtt valaki megfeddne, hogy az nem elég, akkor én meg azt mondom, hogy ő tudja mennyi kaja kell neki, és milyen gyakran, és az a lényeg, hogy napi 7-8-szor egyen, és elfogyassza a napi 450 g körüli kaját! Hogy ő ezt hány óránként teszi, az az ő dolga! Napközben meg többször eszik 2 óránként! No, védőbeszéd elmondva! :)

Amúgy ma megyünk ki először a lakásból!!! Át fogunk menni anyuékhoz (kocsival - azért az Egér út mellett még nem tolom végig...), és kimehet a teraszra/kertbe levegőzni! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni a dolog! Meg az autókázás! Azt állítólag szeretik a babák! És, viszek majd át fényképezőgépet, és megkérem családtagjaimat, hogy készítsenek képeket rólunk, és majd teszek fel akkor a napokban párat! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr315517820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása