Medellin 2007.04.21. 11:24

Beszámoló előtt

Hi!

El sem hiszem, tényleg teljesen hihetetlen, hogy Bence ma már 1 hetes! 1 hete ilyenkor már a szülőszobában feküdtem, és javában vajúdtam. Most így utólag visszatekintve azzal szeretném kezdeni a beszámolót, hogy egy szülés semmi ahhoz képest, amilyen utómunkálatok várhatók az emberen! Tényleg inkább otthon kell szülni, ott nem nyúl hozzád senki utána... :)

Egyébként teljesen jól vagyunk, kezd kialakulni a napirendünk, kezdek hozzászokni (legalábbis azt hiszem) az új életünkhöz, és Bence annyira édes, és tündéri, és cukorfalat, és kis béka, és nyuszi, meg angyalka, meg minden, hogy nem győzhetném itt sorolni! :)) És annyira puha, selymes, meg illatos! :)

Ömlengés, ömlengés, ömlengés... :)

Amennyiben továbbra is alszik, annyiban nekikezdek egy új bejegyzésben a szülés történetének. Elképzelhető, hogy eljutok valameddig, de itt kell hagynom a gépet, meg a félkész sztorit, és akkor még csak elmentem majd, nem rakom ide fel, úgyhogy nem tudom mikorra lesz fent! Lehet több bejegyzésben írom meg, és az adott részeket felrakom, így olvasnivaló is lesz, meg én is könnyebben haladok majd.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr55517813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2007.04.21. 20:41:10

Drága kis menyem teljesen pontosan jellemezte Bencét: édes, aranyos, pocok, puha, illatos, gyönyörű és egyáltalán...
süti beállítások módosítása