Medellin 2007.04.14. 07:39

Még 2in1

Hi!

Még itt vagyok, de a fájások is!

Tegnap éjszaka még írogattam kicsit a fájásokat, de mivel elég fáradt voltam már, lefeküdtem aludni. Félálomban 1-2 fájást még felírtam, 1-2-t csak tudomásul vettem kb. alvás közben, és aludtam tovább. Hajnalban miután kimentem wc-re, és aludtam volna vissza, akkor volt egy erősebb fájásom, de akkor még aludni akartam, úgyhogy nem akartam törődni vele, de utána viszont volt egy még erősebb 1/2 6-kor, na, azóta ébren vagyok! :) Úgyhogy nem aludtam sokat (kb. 3 órát), de azért elég volt ennyi is hirtelen. A fájások már jóval erősebbek, mint tegnap este, viszont tök rendszertelenek még. Van, hogy 6, van, hogy 16 perc van 2 fájás közt. De átlag mondjuk 10. Persze, nem én lennék, nálam semmi nincs soha előírás szerint. A fájásnak 30-45 mp-ig kéne tartania. Na, nekem persze 2x ennyi...:/ Nekem ez 55-70 mp között van... És, persze állítólag egy fájás olyan, hogy hirtelen jön, és ugyanolyan gyorsan el is tűnik, mintha elfújták volna. Na, ez nálam úgy néz ki, hogy érzem, hogy jön a fájás (5 mp), utána fáj (kb. 60 mp), és utána még érzem, hogy múlik el (5 mp), utána meg még érzem, hogy volt v.mi (1 perc:), és onnan már el is felejtem, hogy fájás volt, mintha mi sem történt volna:) Úgyhogy módfelett boldog vagyok, mert ha már nagyon fog fájni, akkor az hosszú lesz! Persze, másnak 30-45 mp... Na mindegy. Amúgy, most olyan a fájás, mint egy nagyobb menstruációs görcs, azzal a különbséggel, hogy 1 perc. Úgyhogy, bár nyilván nem kellemes, abszolút túl lehet élni. Hogy később milyen lesz, azt majd megírom később, vagy pár nap múlva! Ha nem felejtem el. Mert szülés után ezeket elfelejti az ember. Meg annyira egy semmi kis valami azért cserébe, hogy meglegyen a baba!! De akkor is túl kell lenni rajta. Mindenki átesik ezen, úgyhogy nekem is tuti menni fog! :)) Ja, és ugye amúgy 20 perces fájásokkal indulna a dolog, nekem meg egyből dupla olyan sűrűn...:)

Amúgy, Bence nagyon rendes, mert ha tegnap jött volna, az mégsem lett volna annyira jó! Bolondok háza volt a kórházban (az mondjuk ma is lehet), meg tök nagy dugók voltak az utakon! Meg hagyott éjszaka aludni, és nem akkor kellett pakolászni, meg rohangálni! Így kényelmesen napközben/este szülhetek (ha így folytatódnak a dolgok), szépen be lehet kocsikázni, etc... Úgyhogy így jobb! :) És, 13-ra volt kiírva, és végülis aznap el is kezdődtek a fájások! :)

Nos, akkor vagy jelentkezem még később, vagy nem. Ha még sokáig leszek itthon, akkor valószínű!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr715517811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyu 2007.04.14. 18:12:02

Süveges Bence Nimród megszületett ma délután fél kettőkor 358o grammal 57 centivel. Nagyon könnyű szülés volt az időtartamát illetően.A fájdalmat majd az anyuka ismerteti. Mindenesetre nagyon fegyelmezetten egy nyögés nélkül hozta Bencét a világra 2 és fél óra alatt. Élmény volt velük lenni a szülőszobán.Elvágtam a köldökzsinórt. Eszméletlenül egy kemény szívós zsinór, vaskosabb volt, mint a középső újjam. Bence békés, nyugodt baba, csak akkor visított, mikor kikerült a napvilágra. Azután érdeklődve pislogott, összekulcsolta a kezeit és egészen addig ébren is volt, míg az apuka és az összes nagyszülő körbe csodálta. Az első fürdés nagyon tetszett neki, nekem kevésbé,mert miért kell egy újszülöttet habfürdőbe beáztatni. Azért, hogy hamarabb allergiás legyen a bőre majd ? És nem tetszett a szülés előtt vénásan beadott antibiotikum bomba sem. Minek rongálják a leszármazottaim immunrendszerét ??? Ezektől eltekintve úgy láttam rendben tudtam őket otthagyni a kórházban. De az lesz a tuti, amikor már kijöhetnek onnan. Állítólag szerdán. El ne cseréljék addig az unokámat.

Lola 2007.04.14. 20:05:48

Ezúton is szeretnénk gratulálni Bencéhez! Már nagyon várjuk, hogy láthassuk. Jó egészséget kívánunk!

Livia 2007.04.14. 21:54:53

Mint másik nagymama, elmondhatom, hogy Juci tüneményesen szép volt a szülés után! Orvos barátnőm szerint egyébként ez nem "olyan", vagyis nem a szokásos lórugás antibiotikum volt, nem kell aggódnia a családnak. Bence nagyon helyes kis emberke, édes kis pofija van és egyébként is... Lívia

Dóripóc 2007.04.16. 15:17:11

Most már én is láttam az unokaöcsémet:) Nagyon aranyos baba, és milyen picike:) Kíváncsi vagyok, hogy 3 hónap alatt mennyit fog változni az arca:) Most még nem tudom eldönteni, kire hasonlít, de majd nemsokára kiderül. Ja, megnéztem, Kos baba, és Szűz az aszcendense. Anyja-Apja:)))

Dóripóc 2007.04.16. 15:25:38

Bocsánat, tévedtem! Oroszlán a Bence aszcendense! Az egyik oldalon Szüzet adott meg, de az nem jó, mert megnéztem a sajátomat, és Oroszlán jött ki, és az nem stimmelt, mert mindig Rák volt nekem. Egy másik oldalon helyesebb, úgyhogy nem Szűz, hanem Oroszlán! Hűhaaaa...:)

Reni 2007.04.16. 15:45:06

na, hát akkor én is, mint másik nagynéni - vagy mi a szösz - gratulálok a blogon keresztül:) nagyon édes a kis Bence, egész nap a telefonommal készített képet nézegetem, és már én is alig várom, hogy üvegfal nélkül is találkozzak vele:)

Dóripóc 2007.04.19. 10:55:00

Egyfolytában lesem, mikor ír Kuci...Tegnap óta otthon van a babával:) Remélem minden rendben velük!
süti beállítások módosítása