Medellin 2007.04.11. 12:38

Kórházi csomag

Hi!

Tegnap nagyjából véglegesre összeállítottam a kórházi pakkot! Bár, tudom némelyek szerint már kb. 2 hónapja készen kellene, hogy legyen, de én sosem osztottam ezt a nézetet! :)) Sőt! Igazából, ha már elkezdődnének a fájások, akkor is még óráim lennének pakolászni, fürdeni, hajat mosni etc, mielőtt elindulunk a kórházba... Normális esetben.

Idáig úgy gyűjtöttem a dolgokat, hogy volt egy sporttáskám, egy listám, és mindig, amikor valami a kezem ügyébe került, hogy az kellhet, azt odadobtam a pakk tetejére! :) Tegnap kiderült, hogy akkora hegy, meg káosz van ott, hogy igazából megközelítőleg sem férek bele egy táskába:))) Úgyhogy elkértem férjuram sporttáskáját, ami jóval nagyobb + egy nagyméretű hátizsákot is telepakoltam:))) És, ebben még nincs benne mondjuk a ruha (nem is lesz). Teljesen más, mint amikor pár napra elutazik az ember! Pl. a pelenkák, betétek (amiket kell vinni), meg a köntös már eleve annyi helyet foglal, ami megtelít egy kisebb táskát. Kell ugye 2 törcsi (min.), két hálóing (min.), 2 pár papucs, étkészlet, egyebek. Külön táskát csomagoltam a szüléshez (csokik, ásványvizek, kamera, szívószál, egy kis törcsi, homeopátiás bogyók). Úgyhogy nagyjából megvagyok, asszem már csak a lábamon lévő papucsot kell majd bedobnom, meg a neszeszeremet (amit ugye napi szinten használok még mindig) és indulásra készen állok!

Hát, ha valakit érdekel, akkor lehet összeírom miket tettem el. Szóljatok kommentben, ha szükség van rá!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr345517805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása