Medellin 2007.04.10. 08:31

Disznó!

Hi!

Képzeljétek, mit tudtam meg tegnap! Bence a disznó évében fog születni! Állítólag keleten sokszor próbálják úgy betervezni a szülést, hogy a gyerek a disznó évében szülessen, mert az nagyon-nagyon szerencsés év! Mármint nem az év szerencsés, hanem azok, akik a disznó évében születtek! Ez egyébként tény, én is meg tudom erősíteni. Lévén a húgom az! Esetenként csak szerencsemalacnak szoktuk hívni. (Főleg velem ellenben, akinek minden centiért meg kell küzdenie.)

Úgyhogy, úgy vélem, hogy nagyon fantasztikus kis pasink lesz! Egyrészt kos lesz (jó, persze a rossz tulajdonságaival együtt), de egy jó értelemben vett makacs, céljaiért küzdő, kissé önfejű, harcos, küzdő pasi lesz, jó sok szerencsével megáldva!!! :) Haha! Pazar fiam lesz, már most dagad a keblem a büszkeségtől! :))) Meg jól is kell nevelni mellé persze, hogy legyen kedves, illem- meg tisztelettudó etc, etc, aztán majd nem győzhetjük elhessegetni a sok csajt mellőle:)) Meg persze szép is lesz, meg okos, de ezt idáig is tudtuk! :-))

Azt álmodtam, hogy csütörtökön indul majd meg a szülés, de azt nem, hogy még aznap megjön-e a baba, vagy csak péntekre... De ez csak álom volt, úgyhogy azért nem kell csütörtökön 5 percenként érdeklődni, hogy szülök-e már!!! :)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr795517802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.04.10. 11:09:03

Ó, igen... én ezt már korábban olvastam! Tudom, hogy szerencsések lesznek a disznó évben születetteknek... Én speciel patkány vagyok:) Valóban dagad a büszkeségtől:)))? Ezt nevezem:)! Cupp:)
süti beállítások módosítása