Medellin 2007.04.09. 09:15

Majdnem, de nem :)

Hi!

Tegnap lefekvés után 2x is felkeltem (elég korán, mert Süvi még nem aludt), és úgy bekeményedett a hasam minden mozdulatra (tehát minden minden mozdulatra, amikor hasizmot is kell használni, pl. megfordulás, felülés), hogy azt hittem lehet tényleg előbb szülök! Mert ezt már akár görcsnek is lehetett hívni. Jókora izomgörcsnek! Mint az ember vádlijában pl, de nekem a méhizomzatban volt! (Megnyugtatok mindenkit, egy vádligörcs fájdalmasabb, tehát azért kis jajongáson túl nem szenvedtem nagyon...) Utána meg nem tudtam még elaludni, mert azon izgultam, hogy na vajon ez most csak simán fáj, vagy elkezd időre fájni? De aztán elaludtam, és bár felkeltem még párszor, már nem keményedtem az éjszaka folyamán. Úgyhogy csak ijesztgetett kicsit a hasam, de még ma sem szülök. Végülis, van még 4 napom...:) Kb...:)

Amúgy, Bence tegnap este mozgolódott kicsit többet, mint szokott! Lehet ez is összefüggésben van már a dolgokkal! Ma ebédre megyünk, holnap Tesco, szerdán elmegyünk kanapét nézni... Még vannak programjaink, Bence meg vagy figyelembe veszi, vagy nem! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr745517800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása