Medellin 2007.04.08. 21:37

Még semmi!

Hi!

Tök jó, hogy bármikor telefonom van (kapok v. kezdeményezek), mindig az az első, hogy "NA???" ... Vagy: "Hogy vagy??" (Hogy lennék, mint bármelyik nap... Ha lenne v.mi telefonálnék.) Vagy: "Azt hittem azért telefonálsz, mert...!!" (Hát, nem! :) ) Vagy: "Na, nem igaz, egyfolytában már ezen izgulok, még mindig nem szülsz??" (Nem, akkor komolyan szólnék!) ...

Úgyhogy, szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy még tényleg nem szülök, és Bence sem óhajt még kijönni! Lassan úgy látom, hogy inkább tovább bent fog maradni, semhogy előbb kijöjjön! És ígérem mindenkit értesítünk! Sőt, lehet még a blogra is megírom, ha elkezdődnek a fájások/elfolyt a magzatvíz, mielőtt bemegyünk a kórházba! Ezt nem ígérem, de nem elképzelhetetlen!

No. Amúgy eszembe jutott egy másik dolog. Nálam sosem voltak jóslófájások! A indexes fórumon mindig olvasom, hogy a többieknek van/volt, meg azt konzultálják, hogy már mikortól (gondolom így nyugtatják egymást, hogy nem egy hónappal korábban szül, mert az csak jóslófájás.) Szóval, nálam ez is kimaradt! Amúgy, ha valakit érdekel, vagy valakinek lenne, akkor én annyit szűrtem le a többi lány beszédéből, hogy már elég korán, a 35. héten bőven lehet v.kinek jóslófájása, de mintha 28. hét is rémlene. Amúgy elég para lehet, mert volt, aki azt írta,. hogy neki már konkrétan 5 perces fájásai voltak!! Na, én tuti a telefonon lógtam volna, vagy rohantam volna a kórházba:)) De, ilyenkor azt kell csinálni, hogy az ember beül egy forró zuhany alá, és ha a fájás csak jósló, akkor a meleg víztől elmúlnak a görcsök. Ha nem múlnak el, akkor mehetsz szülni:) Úgyhogy nekem ezzel sem kellett foglalkoznom szerencsére, de azért tudatni akarom veletek ezt is, hátha valaki még hasznát veszi ezeknek az infóknak!

Bence ma néha mozgolódott, de nem nagyon, mert szép idő van, és ilyenkor alszik egész nap; a hasam keményedett ma párszor (legalább 5-6 alkalommal), de nem nagyon és kevés időre; napközben az ujjaim jól voltak, az éjszakát meg végigaludtam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. De reggel nem nagyon figyeltem az állapotukat. Nem tökéletes, de nem is vészes jelenleg. Főleg, hogy ma tuti nem ittam pezsgőtablettát, mert totál kiment a fejemből! :)))

Na, boldog húsvétot mindenkinek, sok sonkát, tojást, kalácsot, meg holnapra locsolókat!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr715517799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyu 2007.04.08. 23:03:49

Menjünk már szülni!...
süti beállítások módosítása