Medellin 2007.04.06. 11:39

NST 2

Hi!

Végeztem az nst-vel is! Most nem kerestem meg a nőgyógyászomat a lelettel. Azt mondta múlt héten, hogy akkor ezen a héten találkozunk, de amikor felírta az nst és uh vizsgálatokat, akkor meg azt mondta, hogy csak akkor kell vinnem a leleteket hozzá, amikor uh vizsgálat is van. Úgyhogy én a régebbi kéréséhez tartottam magam, mert nem akartam megint órákat várni rá! Meg ma rakottkrumpli lesz, és annak kell idő. És Süvi meg 1 körül jön haza... Úgyhogy az orvos majd csak jövő héten várjon! :)

Amúgy elképesztő, hogy milyen különbség van a Szt. Imre és a hozzá tartozó Bártfai között! Mert most a Bártfai úti rendelőbe kellett mennem vizsgálatra, mert a szülésznőm ugyebár szabin van. Várnom nem kellett legnagyobb megrökönyödésemre, már 10:28-kor kinézett és behívott (kettőnket), pedig már épp gyúrtam rá, hogy elméletileg időpontra megyek (10:30-ra), és majd kopognom kell! Tehát ketten is bementünk, be lettünk ültetve vmi 30 éves fotelokba (amik a régi üdülőkben láthatók kb., remélem mindenki előtt ott van a típus), amiben helyből még fél métert süllyedtem. Na, nem panaszkodni akarok, nagyon kényelmes volt, csak felállni alig tudtam, mert az enyémen speciel nem volt karfa... Egy süppedős fotelból amúgy sem könnyű felállni, nem hogy egy 9. hónap végén járó kismamának... Remélem emlékeztek még, hogy múlt héten, fehérneműben, köpenyben, papírpapucsban feküdtem lepedő alatt. Most egy szakadt fotelben felhajtottam a pólómat, egy gumiszalaggal rácsomózták a korongokat a hasamra, aztán ennyi. Ja, egyszer rámszólt a banya, hogy mozog-e a gyerek, mert ha nem, akkor ébresszem fel... Mondtam neki, hogy múlt héten sem éreztem mozgást és a gép szerint mégis csomót mozgolódott a baba... Azért próbáltam kicsit abuzálni szegény Bencét, és sikerült is a 20 perc alatt 3 nagyobb (vagyis túl nagy) mozgást is produkálnia. Szerintem anélkül is jó lett volna az az nst papír... És tök béna papírt kaptam a múltkorihoz képest (naná, a gép is tök béna volt a másikhoz képest). Csak 2 féle cakkos vonal van rajta, a múlt hetin 3 volt! És jövő héten is ide kell jönnöm! Hacsak addig nem szülök!

Van az Index-en a fórumok közt egy topic amit mindig olvasok, mert oda a most tavasszal-nyáron szülő mamák írnak! Van egy táblázatuk is, hogy ki jön a szülésben, és már egy hete azon izgulok, hogy én vagyok a következő! (Jó, mondjuk nem vagyok a listán rajta, de attól még nyilvántartom magam:) És ma megszült egy olyan csaj is (24 éves amúgy), aki utánam volt kiírva! Asszem 1-2 héttel későbbre! Már mindenki túlesett a szülésen, már az is, akinek később kellett volna, Bence meg még sehol!

Na, most ennyi hirtelen, mert szerintem megfőtt a krumpli, megyek és csinálom az ebédet!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr225517795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása