Medellin 2007.04.03. 09:28

:(((

Hi!

Gyásznapot rendelek el mára. Nem sikerült a nyelvvizsgám. A szóbeli meglett, az írásbeli 57,6 % a kötelező 60%-ból. Volt tanfolyamtársamnak is meglett a szóbelije, írásbeli 58,9 %. Mintha direkt csinálnák... És nem adnak ki részvizsga bizonyítványt. Tehát, nem kapok a szóbeliről semmit, de a (köv.?) naptári év végéig lehetőségem van kiegészítő vizsgát tenni írásbeliből. De mikor lesz nekem erre időm a baba mellett? Vagyis, mire lesz, addigra elfelejtek mindent. Vagy nem tudom, hogy lesz időm Bence mellett tanulni (intenzív tanfolyamra járni sehogy). Úgyhogy nagyon fájón érintett a dolog. És igazából fellebbezni sincs értelme, mert nem emberek, hanem egy gép, egy felismerő program javítja a dolgozatokat. Max. azt tudják átnézni, hogy jól, elég erősen jelölted-e be a választ, mert ha nem, akkor lehet, hogy nem érzékelte a gép. De én tudom, hogy megfelelően töltögettem a papírt...:(( Hát, azért lehet fellebbezek, de szinte felesleges. Az a 2,4 % nem tudom hány pontot jelenthet. Akár 10-et is. Annyit meg nehéz elnézni.

Jó, tudom, nézzem a jó oldalát, véletlenek nincsenek. Ha most meglett volna a vizsgám, akkor innentől kezdve szépen elfelejtettem volna a nyelvet. Így meg kénytelen leszek újra megtanulni, akkor már jobban rögzül, mert lehet, hogy a jövőben tényleg szükségem lesz rá, és így akar rákényszeríteni az élet a tanulásra, és a gyakorlásra. Fő a pozitív hozzáállás, inkább örüljek ennek az eredménynek! :)

Mindenesetre döntöttem: jelentkezek a júniusira, ha nem sikerül, az augusztusira is. Aztán meglátom, hogy Bence mellett hogy tudok tanulni, elvégre van még időm befizetni a vizsgadíjat! Az írásbeli 3 óra + utazás, úgyhogy meg lehet oldani az éléskamra távollétét ennyi időre! :)

Na, ez nem tartozott szorosan a babanaplóhoz, de Bence majd tudni fogja, hogy ez történt az anyjával bő 1 héttel a szülés előtt...:))

Amúgy köszönöm megvagyok, jól vagyok, még nem szülök, de a tüneteim azonosak a tegnapival, úgyhogy nem írom le megint! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr255517787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása